Protejați și recuperați datele rapid și sigur!

Data Protection Suite &
Data Domain Bundle

Protejarea datelor importante sau critice poate fi o sarcină dificilă pentru companiile mici sau mijlocii, unde resursele umane și financiare sunt limitate, mai ales în condițiile actuale de creștere a amenințărilor cibernetice și a cerințelor legate de retenția datelor.

Datele continuă să crească exponențial, iar sursele acestora continuă să se înmulțească (de la nivelul aplicațiilor, la cel al infrastructurii).

Nevoia de protecție și recuperare a acestor date trebuie să fie rezolvată de o soluție economică, rapidă, flexibilă și sigură.

Provocări generale legate de protejarea datelor

Creșterea explozivă a datelor

Timp din ce în ce mai redus pentru crearea copiilor de rezervă

Conformarea cu legislația și / sau standardele din domeniul protecției datelor

Timp din ce în ce mai redus pentru recuperarea datelor în urma unui incident

Lipsa de încredere în posibilitatea de recuperare a datelor

Integrarea cu soluții de tip Cloud

PRINCIPALELE BENEFICII ALE UTILIZĂRII SOLUȚIEI DELLEMC DATA PROTECTION SUITE ȘI DATA DOMAIN

1.PROTECȚIE SPORITĂ

Doar DellEMC poate acoperi toate nevoile dumneavoastră de protecție a datelor într-o singură soluție, fie că alegeți să implementați cele mai bune echipamente de sine stătătoare pentru stocarea și protejarea datelor, soluții convergente sau soluții de tip software-defined. Toate datele dvs. sunt protejate, indiferent că rulează local,  sunt virtualizate sau sunt create și stocate  direct într-un cloud public sau hybrid.

2.COMPLEXITATE

Familia DellEMC Protection Suite satisface nevoile complexe ale mediilor de afaceri ce au implementate multiple platforme și aplicații. Acest produs centralizează monitorizarea, analiza și raportarea, pentru cele mai diverse medii, atât local cât și în cloud, permite gestionarea globală a copiilor de date aflate pe echipamentele de stocare primară cât și pe cele dedicate protejării datelor. De asemenea, permite indexarea, căutarea și recuperarea datelor pe diverse tipuri de servere și pe multiple platforme software.

3.INOVAȚIE

Oferă soluții care se situează pe primul loc pe piața de software și echipamente dedicate protecției datelor. Dell EMC este cel mai mare furnizor de soluții de protecție a datelor din lume. De la înființare , compania a fost numită lider în Gartner Magic Quadrant pentru Enterprise Backup Software.

4.PROTECȚIA DATELOR INDIFERENT DE MEDIU

Extindeți capacitățile de protecție a datelor dincolo de mediile locale, către cloud. Indiferent dacă protejați aplicațiile și datele din centrul propriu de date sau din cloud public, Data Protection Suite oferă o experiență unică de utilizare și posibilitatea de retenție pe termen lung a copiilor de siguranță, fie că acestea sunt stocate în cloud privat, prin DellEMC Elastic Cloud Storage, fie că este aleasă o soluție de cloud public.

5. BACKUP RAPID

Integrarea completă dintre Dell EMC Data Domain și Dell EMC Protection Suite oferă o soluție de protecție a datelor completă și de încredere. Sistemele de stocare Data Domain care utilizează Data Protection Suite obțin rate medii de deduplicare de 36 x.

Utilizat împreună cu Data Domain, Data Protection Suite asigură o reducere a lățimii de bandă de până la 99% și realizează copii de rezervă cu 50% mai rapid comparativ cu alte soluții de backup.

Data Protection Suite și Data Protection for Applications asigură un backup de până la 20 de ori mai rapid, permițând efectuarea acestuia direct pe echipamentul Data Domain.

bitdefender

6.STOCARE UNITARĂ

Eliminarea sistemelor de stocare inutile prin utilizarea unei singure platforme pentru copii de rezervă / arhivare.

7.ELIMINAREA ERORILOR

Oferă cea mai bună protecție împotriva problemelor de integritate a datelor (identifică și corectează erorile în momentul creării copiilor de rezervă).

ALEGEȚI PACHETELE DELL EMC DATA PROTECTION SUITE & DATA DOMAIN POTRIVITE NEVOILOR COMPANIEI DVS.!

 Pachet protecția datelor “software defined” licențiat de la “4 x server sockets” și 8TB util Data Domain Virtual Edition 

Include: protecția și restaurarea datelor; deduplicare globală la sursă și destinație; securizarea set-urilor de date; monitorizare centralizată peste întreaga infrastructură de protecție, sursa-destinație; rapoarte avansate și analize de verificare; integrare cu medii fizice, virtuale și Cloud; replicarea mașinilor virtuale cu jurnalizare și deduplicare.*

* există și opțiunea minimală pentru o licențiere de “2 x server sockets”și 4TB util Data Domain Virtual Edition, ofertă la cerere.

* Data Domain Virtual Edition – este varianta software define storage ,echivalenta unui back-up storage. Aveți nevoie de un device de stocare (server, partiție storage, orice altă variantă alegeți) pentru a proteja datele.

Preț începând de la 4.099 EUR (fără TVA).

Prețul nu include serviciile de instalare, configurare și suport aferente.

Contactați un reprezentant Quartz Matrix pentru detalii.

Pachet protecția datelor licențiat de la ‘4 x server sockets’

Include: protecția și restaurarea datelor; deduplicare globală la sursă și destinație; securizarea set-urilor de date; monitorizare centralizată peste întreaga infrastructură de protecție, sursa-destinație; rapoarte avansate și analize de verificare; integrare cu medii fizice, virtuale, Cloud și Tape; replicarea mașinilor virtuale cu jurnalizare și deduplicare. Sistem hardware dedicat pentru protecția și stocarea datelor salvate: model Data Domain 3300, 8TB util, 2 x 10 GB Eth*

* DD3300 este un produs entry level, upgradabil până la max 32TB , capacitate brută

Preț începând de la 12.599 EUR (fără TVA).

Prețul nu include serviciile de instalare, configurare și suport aferente.

Contactați un reprezentant Quartz Matrix pentru detalii.

Pachet protecția datelor licențiat de la ‘4 x server sockets’

Include: protecția și restaurarea datelor; deduplicare globală la sursă și destinație; securizarea set-urilor de date; monitorizare centralizată peste întreaga infrastructură de protecție, sursa-destinație; rapoarte avansate și analize de verificare; integrare cu medii fizice, virtuale, Cloud și Tape; replicarea mașinilor virtuale cu jurnalizare și deduplicare. Sistem hardware dedicat pentru protecția și stocarea datelor salvate: model Data Domain 6300, 14TB util, 4 x 10 GB Eth BaseT și 4 x 10 GB Eth optic*

*DD6300 este un produs mid range level, upgradabil până la max 178TB , capacitate brută

Preț începând de la 18.824  EUR (fără TVA).

Prețul nu include serviciile de instalare, configurare și suport aferente.

Contactați un reprezentant Quartz Matrix pentru detalii.

Completează formularul de mai jos pentru a primi whitepaper-ul referitor la Dell Data Protection Suite și Data Domain.