Accelerați transformarea digitală a afacerii dumneavoastră cu Dell PowerStore, cel mai nou echipament de stocare de la Dell EMC!

În evoluția rapidă de astăzi a economiei digitale, pentru a rămâne competitive și relevante, întreprinderile trebuie să își optimizeze operațiunile IT în conformitate cu sarcinile moderne de lucru. Volumul mare de date, generat în cadrul organizațiilor moderne, este uluitor și adesea copleșitor. Având în vedere factorii de avansare rapidă a tehnologiei, devine tot mai ușor de înțeles de ce multe companii din această epocă digitală riscă să rămână în urmă.

Organizațiile sunt din ce în ce mai conștiente de necesitatea optimizării IT pentru a rămâne competitive și pentru a obține rezultatele de business dorite. Acestea caută asistență și îndrumare de specialitate pentrua fi ajutate să obțină optimizarea operațiunilor IT în cel mai eficient și sigur mod.

Beneficiile optimizării
operațiunilor IT:

 

  • Îmbunătățiți eficiența operațională
  • Sporiți agilitatea afacerii
  • Optimizați predictibilitatea serviciilor
  • Reduceți costurile

Dell Technologies vă prezintă PowerStore

un sistem de stocare modern, conceput pentru era datelor!

PowerStore este un echipament de stocare Dell Technologies de ultimă generație, proiectat pentru a oferi o infrastructură care va accelera transformarea digitală a afacerii dvs. Dezvoltat pentru era datelor, PowerStore poate susține atât workload-urile tradiționale, cât și cele moderne, din data center-ul central, dar și din edge și cloud.

Dell EMC PowerStore este un echipament de stocare din clasa mid-range, construit de la zero, care utilizează cele mai recente tehnologii pentru a oferi performanța, disponibilitatea, securitatea, flexibilitatea și ușurința de utilizare de care au nevoie aplicațiile moderne.

Dell Technologies a conceput PowerStore cu o arhitectură nouă, bazată pe containere, dar și cu angajamentul de a răspunde cerințelor organizațiilor de a accepta toate tipurile de date, oferind următoarele avantaje: flexibilitate sporită, inteligență, automatizare și eficiență în ce privește costurile pentru implementările hibride de soluții de tip cloud ale clienților.

De ce să alegi DELL POWERSTORE?

IT Simplificat

PowerStore simplifică infrastructura IT prin susținerea unei game extinse de workload-uri tradiționale și moderne, datorită arhitecturii sale de tip scale-up și scale-out pentru block storage, file storage și VMware vVols.

Performanță optimizată

PowerStore este de 7 ori mai rapid și oferă o latență de 3 ori mai mică decât echipamentele de stocare mid-range Dell EMC anterioare, datorită design-ului end-to-end NVMe și suportului pentru Storage Class Memory, tehnologie inovatoare ce folosește SSD-urile dual port Intel® Optane™.

Eficiență fără compromis

Economisiți bugetul IT cu ajutorul deduplicării permanente, a compresiei și a reducerii garantate a datelor de 4:1.

O flexibilitate mai mare cu AppsON

PowerStore are încorporat sistemul VMware ESXi Hypervisor, care permite administratorilor să implementeze aplicații direct în echipamentul de stocare pentru o flexibilitate mai mare. O noutate pentru industrie, AppsON este ideală pentru workload-urile cu volumele mari de date din core sau edge și pentru aplicațiile de infrastructură.

Performanță în timp real

Software-ul de monitorizare și analiză a stocării, Dell EMC CloudIQ, combină algoritmii machine learning și inteligența umană pentru analiza performanțelor și a capacității în timp real, precum și urmărirea istorică/cronologică pentru o imagine de ansamblu a infrastructurii Dell EMC. Dell Technologies va integra CloudIQ în întregul său portofoliu de infrastructură pentru monitorizare și analiză și mai bune.

Performanță crescută cu Anytime Upgrades

PowerStore face parte din programul Dell EMC Future-Proof, care oferă o gamă mai largă de opțiuni, previzibilitate și protecție a investiției prin noul Anytime Upgrades, cel mai flexibil program de upgrade pentru controlere din domeniu.

Spre deosebire de alte programe de upgrade pentru controlere, clienții își pot extinde sau îmbunătăți performanța și capacitatea PowerStore după 180 de zile. Combinația dintre Anytime Upgrades și arhitectura adaptabilă a echipamentului Dell EMC PowerStore pune capăt operațiunilor perturbatoare de migrare/upgrade ale platformei.

Flexibilitate Cloud

PowerStore poate fi implementat ca opțiune de stocare în cadrul infrastructurii autonome Dell PowerOne, care accelerează trecerea unei organizații la un model de operare de tip cloud.

Ușurință în migrare

Noile instrumente native din cadrul interfetei PowerStore Manager permit clienților să automatizeze toate operatiunile de migrare de date în mai puțin de zece clicuri. Clienții pot beneficia de o serie de opțiuni non-disruptive de migrare de la echipamentele de stocare existente, cum ar fi Unity, SC, PS Series, VNX și XtremIO.

De ce să alegi DELL POWERSTORE?

Dell PowerStore vă ajută să dezvoltați infrastructura curentă. Construită de la zero pentru a oferi capacități fără precedent utilizând tehnologie de ultimă generație, noua platformă este adaptabilă și pune la dispoziție atât un context familiar, cât și un sprijin extins pentru ecosistem.

PowerStore vă ajută să simplificați și să modernizați infrastructura indiferent dacă mediul dvs. actual include soluții tradiționale pe 3 niveluri (servere, rețele, storage), infrastructură hiperconvergentă, cloud hibrid sau public sau o combinație între acestea.

Sunteți interesat de acest produs și doriți o ofertă personalizată?

Lăsați-ne datele dvs. și vă vom contacta noi!