NORSIT

Migrare Office

365 Business

Profita de libertate deplina!

Obtine randamentul tau maxim – flexibilitate, siguranta, dinamism in Office 365

Contacteaza-ne!

Toate planurile Office 365 pentru firme includ:

 • Acord privind nivelul serviciului cu timp de functionare garantat de 99.9% sustinut financiar;
 • Asistenta web la nivel IT si asistenta telefonica non-stop pentru problemele critice;
 • Integrare Active Directory pentru a gestiona cu usurinta acreditarile de utilizator si permisiunile;
 • Securitatea datelor de calitate maxima;

Fiabilitate

Fiti linistit stiind ca serviciile dvs. sunt disponibile, cu un acord privind nivelul serviciului (SLA) oferind un timp de functionare garantat de 99,9%, cu compensatii financiare.

Administrare

Implementati si gestionati Office 365 in firma dvs., fara sa fie nevoie de expertiza IT. Puteti sa adaugati si sa eliminati utilizatori in doar cateva minute.

Securitate

Datele dvs. va apartin. Noi le pastram in siguranta si va protejam confidentialitatea.

La zi

Nu mai este nevoie sa platiti pentru upgrade-uri de versiune; actualizarile sunt incluse in abonament. Caracteristicile noi sunt puse la dispozitia clientilor Office 365 in mod regulat.

Integrare Active Directory

Gestionati acreditarile de utilizator si permisiunile. Sign-on unic si sincronizare cu Active Directory.

Asistență

Asistenta Microsoft furnizeaza raspunsuri telefonice si online, resurse introductive si conexiuni cu alti clienti Office 365, pentru instalare si remedieri rapide.

Servicii Configurare si implementare Office 365

Pachetul Implementare Office 365 BASIC este cel mai potrivit pentru tine daca:

 • ai o companie noua, aflata la inceput;
 • nu ai date existente care trebuie migrate de pe un server actual de email;
 • ai nevoie de servicii de baza pentru a incepe rapid sa folosesti solutia ta Office 365.

Pachetul Implementare Office 365 STANDARD este cel mai potrivit pentru tine daca:

 • ai date care trebuie migrate in platforma Office 365;
 • serverul de email pe care l-ai folosit pana acum este unul de tip Exchange.

Pachetul Implementare Office 365 ADVANCED este cel mai potrivit pentru tine daca:

 • ai date care trebuie migrate in platforma Office 365;
 • serverul de email pe care l-ai folosit pana acum este unul de tip POP sau IMAP;
 • te intereseaza configurarea completa a solutiei Office 365, atat pentru PC-uri, cat si pentru dispozitivele mobile (smartphone sau tableta) ale angajatilor tai.
BASIC STANDARD ADVANCED
Configurarea serviciului de email - Iti setam si pregatim domeniul de email pentru platforma Office 365 si cream lista de utilizatori din cadrul companiei tale, iar pentru fiecare setam datele aferente (nume, telefon, departament etc.) [maxim trei domenii de email].
Folder de contacte comune Realizam un folder cu contactele comune la nivelul intregii tale companii. Fiecare utilizator va avea astfel acces la datele de contact ale persoanelor importante pentru intreaga companie
Configurarea calendarelor comune Setam calendarele comune pentru ca angajatii tai sa poata verifica programul colegilor lor si sa-si poata planifica activitatea in consecinta.
Setarea grupurilor de email Iti setam grupurile de email necesare pentru ca angajatii tai sa poata comunica mai usor si mai rapid intre ei.
Setarea aplicatiei Skype for Business (Lync) - Realizam configuratiile necesare pentru utilizarea aplicatiei Skype for Business (Lync). In termeni tehnici este vorba despre adaugarea in DNS a setarilor aplicatiei Skype for Business (Lync).
Configurarea unui portal SharePoint Pregatim pentru angajatii tai un portal intern de companie. Practic, vorbim despre un portal pentru partajarea de documente interne si organizarea lor in librarii de documente. Fiecare angajat va putea gasi rapid documentele de care nevoie si va putea colabora cu colegii sai pe un document.
Migrarea datelor existente pe un server de email in Office 365 Ne referim la migrarea datelor angajatilor tai in noua platforma Office 365, iar aici sunt doua situatii posibile: · de pe un server Exchange: putem migra email-uri, contacte, calendare si task-uri; · de pe un server POP sau IMAP: din motive tehnice putem migra numai email-urile.
Setam conturile de email ale angajatilor tai in aplicatia Outlook. · Configurarea dispozitivelor mobile (smatphone sau tableta) · Setam dispozitivele angajatilor tai astfel incat acestia vor ramane mereu in contact si vor putea accesa fisierele de care au nevoie, de oriunde – PC, smartphone sau tableta.
Suport post-implementare (4 ore) Suntem alaturi de tine si de angajatii tai pentru a-i ajuta sa foloseasca si sa profite la maxim de solutia Office 365.
Sincronizare Active Directory in cloud (DirSync) In urma acestui pas, angajatii tai nu vor mai avea nevoie decat de o singura parola, atat pentru a se conecta la calculator, cat si pentru a accesa platforma Office 365*

NORSIT

Hai sa vedem impreuna ce este mai bine pentru tine

Construieste propriul SLA