NORSIT

Virtualizare

Suntem mai aproape de tine pentru a-ti creste eficiența,
flexibilitatea și coerența centrelor de date.
Consultanta – Planificare și Proiectare –
Implementare – Monitorizare – Support 24/7

Contacteaza-ne!

Small business 0-50

Medium Business 50-200

Large Business 200+

Institutii de stat

Virtualizarea

este o tehnologie prin care resursele hardware ale unuia sau mai multor servere sunt partajate de mai multe mașini virtuale, fiecare dintre acestea având alocate: procesor, memorie, spațiu de stocare, porturi de comunicație.

CE BENEFICII ADUCE

VIRTUALIZAREA?

  • Servere – Reduci costul total de proprietate (TCO) și crești performanța, raporturile de consolidare și disponibilitatea aplicațiilor, alegând hardware-ul potrivit pentru virtualizarea serverului.
  • Spațiu de stocare – abordezi provocările de astăzi și pui bazele oportunităților de mâine, virtualizând spațiul de stocare, precum și serverele.
  • Rețea – Te poti lipsi de instrumentele de rețea proprii, care sunt costisitoare și blocheaza resurse. Iti oferim noi o linie completă de produse de virtualizare a rețelei.
  • Servicii – reduci costurile interne și obții mai multa eficienta din resursele existente.
  • Identifica cele mai bune aplicații pentru migrare, acceseaza abilitățile tehnice de care ai nevoie pentru a obține mai rapid proiectele cheie și pentru a evita costurile ascunse de consultanță. Te ajutam sa obtii îndrumările de care ai nevoie in procesul de virtualiziare.
RECOMANDAREA NOASTRA:

Recomandam utilizarea unui server pentru o singură aplicație. Prin virtualizare, rata de utilizare a serverelor este de până la 10 ori mai mare decât în cazul în care se folosește câte un server fizic pentru fiecare aplicație. Acest lucru înseamnă că se pot instala mai multe aplicații pe serverele existente și astfel se elimină costurile cu achiziția de echipamente noi.

Contacteaza-ne!

Ce reprezinta virtualizarea? - Prin virtualizare se utilizează mai puține servere fizice pentru același număr de aplicații. În acest fel se realizează economii de ordinul sutelor de Euro/server/an, prin reducerea costurilor cu energia necesară alimentării și răcirii serverelor.
Costurile operaționale IT scad, prin reducerea timpului alocat de personalul tehnic pentru administrarea și mentenanța serverelor.
Securitatea și disponibilitatea informațiilor sunt asigurate prin facilitățile specifice virtualizării Fault Tolerance și High Availability, care permit refacerea rapidă în cazul unui incident și chiar funcționarea fără întreruperi a sistemului.

SIGURANTA

EFICIENTA

DINAMISM

ZERO INTRERUPERI

ZERO VULNERABILITATI

ZERO RISCURI

CERTIFICĂRI

1

HP Enteprise Partner - Silver Serve

2

HP Enteprise Partner – Gold Storage

3

Vmware Professional Partner