CYBER SECURITY

Protecția în timp real împotriva atacurilor cibernetice prin cele mai noi și avansate sisteme de securitate este vitală, iar dezvoltarea oricărui business presupune în primul rând un mediu sigur.
Începeți planul de prevenție cu un audit gratuit al securitații datelor.

AUDIT IT DE SECURITATE

Utilizați raportarea asupra diverselor infrastructuri și tehnologii adoptate pentru a avea control sporit asupra securitații. Auditarea securității IT facilitează protecția datelor și identificarea căilor de prevenire ale atacurilor cibernetice

SECURITATE CIBERNETICA

Cel mai bun mod pentru a vă menține securitatea afacerii este externalizarea serviciilor de securitate către un partener IT cu o echipa dedicată în acest sens

DISASTER RECOVERY

O mare parte din valoarea companiei dvs, este conținută în fișierele și datele stocate în rețea și pe dispozitivele individuale. Asigurați-vă de continuitatea creșterii companiei printr-un plan solid de rezervă și restaurare.

BACKUP AND RESTORE

Peste 50% din întreprinderile mici și mijlocii nu depășesc niciodată problema pierderii datelor. Mai mult ca oricând este important să aveți un plan de rezervă și restaurare a datelor, pentru o recuperare cât mai rapidă în caz de urgență.