Soluția Teleworker dezvoltată de Fortinet pentru productivitate în siguranță în lucrul de la distanță

Mențineți continuitatea afacerii prin soluțiile de securitate integrate și automatizate Fortinet

Contactați-ne

Lucrul de la distanță poate fi în beneficiul angajaților datorită libertății oferite din punct de vedere geografic, reducerii numărului de deplasări și a posibilității unui program flexibil. Există cazuri în care lucrul de la distanță poate fi singura opțiune pentru continuarea anumitor operațiuni. Când apar situații de urgență, care împiedică angajații să fie productivi în birou, organizațiile au nevoie de soluții care să permită continuitatea activității, sprijinindu-i pe aceștia în timp ce lucrează din alte locații. Fortinet Security Fabric acoperă scenariile lucrului de la distanță cu trei niveluri principale de conectivitate pentru trei tipologii diferite de utilizatori.

Dacă aveți întrebări tehnice sau aveți nevoie de asistență, contactați-ne la [email protected].

Documentație tehnică pentru soluțiile Teleworker

Acces remote securizat pentru angajații companiei în funcție de specificul activității

Soluția pe scurt

Acces remote pentru studenți, elevi, universități, școli, profesori și staff

Soluția pe scurt

Dincolo de considerentele securității de bază pentru lucru de la distanță

Soluția pe scurt

Elemente cheie pentru implementarea securității în timpul trecerii la lucrul remote

Soluția pe scurt

Utilizator Standard (General User)

Profilul de utilizator standard pentru telemuncă este nivelul de bază al accesului securizat la rețeaua companiei pe care ar trebui să îl aibă toți cei din organizație. Acest lucru permite angajaților să utilizeze resurse ale companiei și să utilizeze în siguranță conexiunea de internet dintr-o locație de la distanța, cum ar fi locuința acestora, o cafenea, un aeroport sau o locație a clienților. Utilizatorii intensivi și super-utilizatorii au, de asemenea, nevoie de această funcționalitate atunci când sunt departe de birou. Profilul oferă atât necesitatea unei conexiuni private sigure pe o rețea publică de internet, cât și opțiunea de a verifica identitatea utilizatorului atunci când se conectează la rețeaua companiei, când accesează aplicații sensibile sau date protejate.

Conexiuni private

Conectați-vă în siguranță din locații aflate la distanță pentru a vă asigura că fiecare comunicare rămâne privată chiar și atunci când folosiți rețele publice. FortiClient Fabric Agent furnizează conexiunea VPN cu sediul central.

Aflați mai multe

Verificarea identității

Demonstrați că utilizatorii sunt cei care dețin username-urile și parolele folosite prin metode suplimentare de autentificare. FortiToken oferă posibilitatea de autentificare prin doi pași.

Aflați mai multe

Configurare VPN

Înțelegem că trebuie să activați un număr mare de angajați care lucrează de la distanță și trebuie să o faceți cât mai rapid. Urmăriți într-un clip explicativ funcționalitățile VPN pentru fiecare FortiGate.

Urmăriți clipul acum

Verificarea identității

Demonstrați că utilizatorii sunt cei care dețin username-urile și parolele folosite prin metode suplimentare de autentificare. FortiToken oferă posibilitatea de autentificare prin doi pași.

Descoperiți resursele

Utilizator intensiv (Power User)

Profilul utilizatorului intensiv este destinat angajaților care vor petrece perioade îndelungate de timp în rețeaua companiei și oferă o opțiune de conectare mai ușoară și mai sigură din locația de la distanță la care sunt desemnați. Utilizatorii intensivi beneficiază de o conexiune sigură, permanentă, la firewall-ul principal. Aceasta creează o soluție sigură, ușor de gestionat și de utilizat. Verificarea identității este încă recomandată pentru accesul la aplicații sensibile și la datele protejate.

Conexiune wireless securizată

FortiAP poate furniza conectivitate flexibilă și sigură în timp ce este gestionat de la distanță de un firewall FortiGate de nouă generație (NGFW). Politicile de securitate ale firewallului pot fi aplicate traficului wireless, în timp ce un tunel criptat din Access Point protejează traficul de pe internet.

Află mai multe

Super-utilizator (Super User)

Super-utilizatorii sunt cei care au credențiale superioare sau acces la informații critice de business. Menținerea securității activităților lor este o prioritate ridicată pentru organizație. Această soluție transformă efectiv locația de lucru de la distanță într-o mică filială a companiei. Ca și în cazul tuturor angajaților, verificarea identității este în continuare recomandată pentru accesul la aplicații sensibile și la date protejate. Un client VPN este recomandat pentru lucrul în afara locației de la distanță.

Securitate completă

Utilizarea unui FortiGate NGFW oferă unui super-utilizator cel mai înalt nivel de securitate disponibil pentru locații de la distanță. Cu tuneluri de trafic sigure, controlul aplicației și verificarea traficului, un NGFW FortiGate oferă mai multe niveluri de protecție, susținute de procesele de securitate bazate pe inteligență artificială (AI).

Află mai multe

Ce trebuie să cunoașteți

Sprijinirea diferitelor tipuri de angajați care lucrează de la distanță necesită atât instrumente de securitate, cât și instrumente pentru administrare care permit operarea la scară mare. Mai jos sunt tehnologiile care permit continuitatea activității pentru angajații care muncesc remote:

FortiGate

Necesar pentru toate tunelurile VPN de pe teren

FortiClient EMS

Sistemul de management al end-pointurilor pentru FortiClient Fabric Agent

FortiAuthenticator

Autentifică FortiToken-urile folosite de toți angajații care lucrează remote

FortiManager

Gestionează toate dispozitivele Fortinet într-un sistem de administrare centrală cu o singură consolă

FortiAnalyzer

Oferă funcțiile de raportare și analiză a rețelei

FortiCASB

Controlează accesul la aplicațiile disponibile în cloud