NORSIT

ACRONIS

Acronis Backup protejează datele din compania dumneavoastră, realizează backup-ul pentru orice tip de date, din orice sursă și recuperează informațiile în orice destinație sau sistem.

CE OFERĂ ACRONIS BACKUP?

Management online centralizat

Gestionați toate backup-urile și recuperările de date dintr-un singur loc, ușor de utilizat, accesibil de pe orice dispozitiv: laptop, desktop sau un dispozitiv mobil, prin intermediul unui browser.Gestionați toate backup-urile și recuperările de date dintr-un singur loc, ușor de utilizat, accesibil de pe orice dispozitiv: laptop, desktop sau un dispozitiv mobil, prin intermediul unui browser

Bare-Metal Restore

Gestionați toate backup-urile și recuperările de date dintr-un singur loc, ușor de utilizat, accesibil de pe orice dispozitiv: laptop, desktop sau un dispozitiv mobil, prin intermediul unui browser.Gestionați toate backup-urile și recuperările de date dintr-un singur loc, ușor de utilizat, accesibil de pe orice dispozitiv: laptop, desktop sau un dispozitiv mobil, prin intermediul unui browser.

Acronis Active Protection

Monitorizează procesele care rulează pe mașina protejată. Când un proces terț încearcă să cripteze fișiere, Active Protection generează o alertă și efectuează acțiuni suplimentare în funcție de configurație, inclusiv restaurarea fișierelor criptate din cache.

Business Application Protection

Suportul VSS oferă posibilitatea realizării de backup pentru servere Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server sau Active Directory.

Acronis Instant Restore

Permite rularea oricărui back-up ca server virtual aplicabil atât pe Vmware cât și pe Hyper-V.

Encrypted Storage

Backup-urile incrementale sau diferentiale identifică doar modificările realizate de la ultimul backup. Astfel, reduc timpul pentru realizarea unui nou backup și spatiul de stocare.

Compression

Compresia crește viteza și reduce foarte mult spațiul folosit.

Acronis Cloud Storage

Posibilitatea de a stoca toate backup-urile în cloud-ul Acronis.