COMUNICAȚII WIRELESS

Performanțele ridicate ale unei rețele wireless depind, în primul rând, de proiectarea acesteia, de construirea soluției tehnice, precum și de instalare și configurare. Soluțiile realizate de echipa noastră asigură comunicațiile wireless pentru mai bine de 20 companii printre care: Zeelandia, IG Watteeuw, Complex Hotelier Unirea, Tehnoworld, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

CÂȘTIGĂ TIMP

O soluție wireless neconformă va avea întotdeauna pierderi de semnal și acoperire scăzută, viteză de transfer mică, iar rezultatele înseamnă pierderi de timp cu încercările repetate de conectare la rețea, imposibilitatea accesării datelor de către angajați și scăderea productivității. Dacă reprezentați o companie care oferă clienților acces la WiFi, gândiți-vă cât de neplăcut ar fi ca o parte din aceștia să nu se poată conecta la rețea. Toate acestea conduc în final la pierderi de bani.

CÂȘTIGĂ BANI

Realizarea unei rețele wireless poate părea simplă, însă performanțele acesteia trebuie să răspundă în totalitate nevoilor din compania dumneavoastră. O rețea wireless proiectată, dimensionată și configurată în baza unor date clare din teren și în baza unei analize atente a nevoilor de comunicații wireless din compania dumneavoastră, va avea întotdeauna performanțele potrivite și așteptate, încă din start.

Realizează un site survey pentru a culege datele necesare proiectării rețelei wireless.

Proiectează rețeaua de comunicații wireless conform cu datele culese prin site survey, în funcție de numărul utilizatorilor din fiecare zonă, caracteristicile constructive ale clădirii sau reliefului în care va fi amplasată.

Instalează și configurează echipamentele din rețea.

Administrează și monitorizează rețeaua wireless astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi.

FACILITĂȚILE SOLUȚIIOR WIRELESS LA PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRA

1

Oferă management și monitorizare centralizată pentru toate Access-Point-urile
2

Asigură conectivitate de tip roaming în cadrul rețelei wireless a companiei
3

Sunt scalabile și permit adăugarea de noi dispozitive în rețea
4

Oferă securitatea datelor transferate prin rețea si asigură viteze mari de transmisie și prioritizează aplicațiile
5

Resping și împiedică realizarea de hot spot-uri neautorizate în cadrul companiei
6

Oferă acces la internet de tip guest, prin integrarea cu soluțiile de tip identity management (ISE) si informații cu privire la localizarea utilizatorilor

Rețelele implementate de noi:

 • Utilizează Access Point-uri (AP) de tip standalone sau cu management centralizat local sau în cloud.
 • Utilizează AP-uri prevăzute cu antene omnidirecționale, care asigură acoperire pentru un număr mare de dispozitive sau antene unidirecționale, pentru conexiuni stabile punct-la-punct.
 • Pot fi configurate să ofere acces temporar vizitatorilor, în condiții de securitate a datelor.
 • Permit conectarea dispozitivelor personale în rețelele securizate ale companei prin tehnologia BYOD (Bring your own device).
 • Realizează partajarea semnalului WiFi între utilizatori, fără a scădea viteza de transfer a datelor, utilizând tehnologiile MIMO (multiple-input și multiple-output).
 • Asigură conexiuni mai rapide prin tehnologia Band Steering ce permite mutarea automată a dispozitivelor dual band pe banda mai liberă, de 5 GHz.
 • Asigură conexiuni stabile în rețele WiFi pentru un număr mare de utilizatori, prin funcția Load Balancing.
CAPABILITĂȚILE TEHNICE ALE SOLUȚIIOR WIRELESS OFERITE DE ECHIPA NOASTRĂ
 • Acoperire semnal wireless pentru clădiri de birouri, spații de depozitare în care se utilizează cititoare wireless de coduri, medii industriale sau în spații exterioare.
 • 75% din companii pierd peste 20.000 $ pentru fiecare oră de downtime a aplicațiilor critice.
 • Integrează tehnologii WiFi de tip 802.11n/ 802.11ac, pentru a oferi viteze superioare și acoperire pe benzile wireless de 2.4 GHz și 5 GHz.
Pentru realizarea unei rețele wireless, vă recomandăm și:
 • Proiectare rețele de comunicații
 • Rețele industriale
 • Servicii de instalare și configurare echipamente pentru rețele de comunicații