NORSIT

Securitate cibernetică

(Firewall, Antivirus, Antimalware, Antispam)

Lucrăm zi și noapte pentru cea mai bună protecție în fața atacurilor cibernetice! Soluțiile de securitate cibernetică configurate și instalate de echipa noastră protejează datele a peste 150 de companii și instituții, printre care: Kosarom, Rompak, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iași, Rulmenți Bârlad, Grupul de firme Conex, Help Flux, Farmacia Adriana, Apavital.

CÂȘTIGĂ TIMP, CÂȘTIGĂ BANI

În ipoteza în care datele din compania ta ar ajunge să fie exploatate de un hacker, timpul și banii necesari pentru recuperarea lor ar însemna o mare pierdere.
Cum o poti evita?
Echipa noastră de specialiști certificați în soluții de securitate cibernetică:

Realizează o evaluare a securității datelor din companie.
În baza evaluării realizează un plan concret de acțiune pentru a securiza în totalitate datele.
Alege soluția de securitate a datelor care răspunde cel mai bine nevoilor identificate în urma evaluării.
Instalează și configurează soluția.
Răspunde prompt la orice solicitare a companiei tale (monitorizează și administrează infrastuctura IT&C).

Potrivit Verizon’s Data Breach Investigations Report, incidentele de securitate IT și pierderile de date au fost mult mai frecvente în rândul companiilor din categoria SMB, comparativ cu cele din categoria Enterprise și amenințările vor continua să evolueze fiind susținute în special de amenințările de tip ramsomware.

FIREWALL

Firewall-ul este soluția principală de protecție împotriva celor mai noi și periculoase tipuri de atacuri cibernetice (DDoS, Persistent Threat, Ransomware etc.). Indiferent de tip (software, virtuală sau echipament hardware), soluția firewall protejează datele din companie la nivel de rețea, conținut și aplicație, printr-un control riguros al fluxului de date dintre rețeaua internă și internet.

Firewall-ul este prima barieră dintre infrastructura IT&C din companie și miile de atacuri cibernetice iminente.

Antivirus/Antimalware

Soluția antivirus/antimalware depistează amenințările avansate sau de tip „Zero Day” datorită tehnologiilor de detectare actualizate zilnic. Firewall-ul, IDS-ul și funcțiile de filtrare web protejează împotriva amenințărilor de pe internet, cum sunt cele de tip hacking sau phishing. Folosiți soluția completă și securizați datele din companie pentru orice tip de atac informatic: malware, viruși, aplicații spyware, worm, troian și rootkit.

Soluția antivirus/antimalware este a doua barieră dintre infrastructura IT&C din companie și miile de atacuri cibernetice iminente.

Antispam

Soluția antispam vă protejează împotriva e-mailurilor de tip spam, purtătoare de viruși sau malware. Indiferent dacă optați pentru un o soluție hardware, una virtuală sau un serviciu în cloud, soluția antispam asigură integritatea serverelor de e-mail și a dispozitivelor folosite de angajați.

NORSIT

PROTECȚIA DATELOR

Previi furtul de date: protejezi compania împotriva atacurilor cibernetice, securizezi și criptezi e-mailurile, monitorizezi informațiile confidențiale transmise de angajati în exteriorul companiei și blochezi transmiterea acestora.

NORSIT

CREȘTEREA PRODUCTIVITĂȚII

Restricționezi sau blochezi accesul angajaților la anumite aplicații sau pagini web, reduci semnificativ numărul de e-mailuri de tip antispam.

„Soluția de securitate cibernetică implementată asigură protecția întregii infrastructuri IT a companiei fără a afecta funcționalitatea aplicațiilor și a echipamentelor existente. Soluția a fost aleasă în baza evaluării de securitate cibernetică realizată de echipa Quartz Matrix, primul pas necesar pentru securizarea datelor. Confirm pe această cale faptul că echipa Quartz Matrix ne-a oferit soluția potrivită pentru protecție împotriva atacurilor cibernetice.”

Resonance DistributionCristian ALEXA, Director General