Nu permite hackerilor să te țină pe loc!

Cisco Umbrella

Prima linie de apărare împotriva amenințărilor de pe internet

Cisco Umbrella este o tehnologie de securitate ce asigură prima linie de apărare împotriva amenințărilor de pe internet întâmpinate de utilizatori atunci când sunt conectați sau când navighează.

Prin analiză continuă și învățarea comportamentului traficului de internet la nivel global, Cisco Umbrella descoperă locațiile și acțiunile atacatorilor, blocând în mod automat cererile de conectare la destinații periculoase chiar înainte de a se efectua conexiunea.

Cu Cisco Umbrella, veți putea opri atacurile de tip phishing (ademenirea utilizatorului să acceseze un anumit link), potențialele infecții cu malware (inclusiv ransomware) sau atacurile de tip Command & Control Callback (conexiuni neautorizate).

Cisco AMP

Vizibilitate și control pentru a învinge atacurile avansate

Advanced Malware Protection extinde protecția anti-malware, incluzând detecție și blocare, analiză continuă și remediere retroactivă a amenințărilor avansate.

Advanced Malware Protection folosește rețelele vaste de informații de securitate ale Cisco, disponibile în cloud. AMP oferă monitorizare, protecție împotriva exploatării vulnerabilităților din sistem și analiză continuă la nivelul rețelei extinse, dar și înainte, în timpul și după finalizarea procesului de atac.

Ca alternativă la identificarea amenințărilor prin semnăturile malware (ex. Antivirus), care poate lua săptămâni sau luni pentru crearea unei noi mostre de malware, AMP utilizează o combinație între reputația fișierului, sandboxing (verificarea fișierului într-un spatiu izolat) și analiza retrospectivă a fișierului pentru a identifica și opri amenințările în timpul atacului.

Certificarea noastră Cisco Umbrella Managed Security Service Provider Authorization vă garantează
o implementare corectă și eficientă a celor două soluții, susținută de echipa noastră de experți Cisco.

Comodo Web Inspector

este un serviciu furnizat din cloud care inspectează programele malware pe site-uri, detectează orice vulnerabilități ale serverului web și vă protejează site-ul dvs. de mii de amenințări de securitate, în fiecare zi.
Comodo Web Inspector incorporează tehnologia de scanare în vederea asigurării conformitătii PCI, pentru magazinele online care acceptă plățile prin card de credit. Prin această funcție site-ul este monitorizat și menținut în conformitate cu standardele obligatorii ale industriei de card de plată.

Scanarea zilnică împotriva malware:

Protejează site-ul web împotriva atacurilor hackerilor. Veți fi notificat imediat dacă o problemă este descoperită.

Monitorizare listare de tip “blacklist”:

Verificare completă zilnică pentru a vă asigura că site-ul dvs. nu este pe lista neagră a motoarelor de căutare.

Securitatea bazelor de date:

Hackerii în mod constant încearcă să utilizeze tehnici de tip “SQL Injection” pentru a avea acces la informații sensibile ale clienților cum ar fi numele de utilizator, parole sau date de companie, informații ale cardurilor de credit, detalii ale tranzacției stocate în baza de date. Comodo Web Inspector testează și se asigură că baza de date de pe site-ul dvs. este sigură în cazul unor atacuri cibernetice.

50 pagini scanate –  € 91  COMANDA

250 pagini scanate – € 164 COMANDA
750 pagini scanate – € 164 COMANDA
1000 pagini scanate – € 164 COMANDA

Notificare imediată:

Comodo Web Inspector detectează orice malware sau vulnerabilitate și vă notifică imediat prin e-mail, astfel încât să puteți păstra site-ul în condiții de siguranță.

Scanarea PCI:

Comodo Web Inspector vă asigură conformitatea PCI și vă oferă flexibilitatea de a programa scanări de conformitate în funcție de preferințe. Comodo Web Inspector este singurul produs de securitate dedicat site-urilor web, care include această caracteristică importantă pentru a vă ajuta să evitați orice penalități sau amenzi. Este o cerință în domeniu, ca toate site-urile care stochează, procesează sau transmit datele posesorilor de carduri de plată să fie conforme PCI. Comodo este companie autorizată pentru scanări de conformitate PCI.

Web Inspector Trust Seal:

Comodo Web Inspector are atașat un sigiliu dinamic care poate fi afișat în site, iar astfel toți vizitatorii vor vedea ca site-ul dumneavoastră este scanat pentru vulnerabilități și malware. Seal logo-ul generează informații dinamice despre controalele pentru Blacklist, malware, phishing sau activități suspecte.

Comodo HackerProof

este o soluție de scanare și protecție a site-urilor web care vă asigură că site-ul dvs. este sigur și întotdeauna cu un pas înaintea hackerilor. Multe studii au arătat că un indicator vizual precum cel oferit de Comodo HackerProof ajută la îmbunătățirea ratei de conversiei a vânzărilor în site-ul dvs.

Scanarea zilnică

Prin Site Inspector se realizează scanarea zilnică a site-ului pentru depistarea vulnerabilităților și a malware-ului. Primiți notificări dacă este depistată o problemă.

Scanarea PCI

Comodo HackerProof realizează scanarea de conformitate PCI a site-ului.

Secure site Seal

Sigiliul dinamic Comodo HackerProof TrustLogo® poate fi instalat în site.

Starter  – 250   COMANDA

PLUS – € 399 COMANDA
Premium – € 599 COMANDA

De ce Comodo?

Comodo este cel mai mare furnizor de certificate SSL din lume, expert în protecția și securitatea online.
Oferă o gamă extinsa de servicii, cum ar fi: instrumente de scanare,
Antispam Gateway, Cloud anti-virus și multe alte servicii si
operează mai mult de 700.000 de clienți de afaceri din întreaga lume.