Despre noi

Quartz Matrix este o companie de tehnologie și inginerie în segmentul Business to Business, cu o experiență de peste un sfert de secol în domeniu. Soluțiile și serviciile oferite de companie țin pasul cu evoluția tehnologiei și răspund cu inovație la orice provocare lansată de clienți.  

Pentru eficiență maximă, compania este împărțită în mai multe divizii cu roluri bine definite: IT&C – NORSIT, siguranță electronică și la incendiu – ONDETECT, eficiență energetică – SENYS, educație digitală – NEXTCLASS și mentenanță și service – SLA GO. Diviziile conlucrează permanent pentru implementarea proiectelor de amploare, susținuți de departamentele de Cercetare-Dezvoltare, Proiectare, Logistică și Implementare.  

De la dezvoltarea de produse software și servicii complexe, la proiectarea și implementarea proiectelor de anvergură, compania se reinventează în permanență și își îndreaptă toate eforturile către crearea unor soluții la cheie pentru clienți din diverse arii de business. Quartz Matrix investește permanent în extinderea competențelor și domeniilor deservite, urmărind ca soluțiile oferite să fie mereu personalizate pe specificul fiecărui client în parte și să se reflecte direct în creșterea productivității. 

Gândindu-se constant la soluții de viitor viabile, Quartz Matrix implementează încă de acum 10 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată, remarcându-se ca pionieri în IoT și Industry 4.0 în România.  

Peste 25 de ani de experiență în servicii IT&C și consultanță

“...funcționarea continuă a afacerii este cel mai important obiectiv de business”

Prin divizia de soluții și servicii IT&C a companiei Quartz Matrix – NORSIT – dezvoltăm și consolidăm parteneriate strategice și livrăm clienților soluții integrate și personalizate. Oferim o suită completă de soluții IT, de la consultanță în proiectare și securitate cibernetică până la implementare, administrare și mentenanța sistemelor IT, pentru ca tehnologia de ultimă generație să faciliteze atingerea obiectivele de business. 

Pentru că funcționarea continuă a afacerii este cel mai important obiectiv de business, urmărim cu maximă atenție să eliminăm downtime-ul. Cu alte cuvinte, suntem foarte atenți ca întreruperile să tindă spre zero în procesele clienților noștri prin utilizarea prevenției și predicției în soluțiile oferite.

Întrucât valoarea și costul unei soluții IT pe durata de viață utilă reprezintă mult mai mult decât achiziția inițială de hardware și software, avem întotdeauna o abordare omogenă a managementului ciclului de viață al soluției, prin care oferim posibilitatea semnării unui acord de servicii de gestionare a soluției IT. În urma acestui contract, echipa noastră vă poate furniza servicii IT diverse: dezvoltare și inginerie hardware și software, asistență, întreținere și administrare, actualizări și configurări ale soluțiilor IT furnizate, monitorizare, backup & restore.

solutii it - despre noi