Despre noi

Peste 25 de ani de experiență în servicii IT&C și consultanță

“...funcționarea continuă a afacerii este cel mai important obiectiv de business”

De peste 25 de ani, prin divizia de soluții și servicii IT&C a companiei Quartz Matrix – NORSIT – dezvoltăm și consolidăm parteneriate strategice și livrăm clienților soluții integrate și personalizate. Oferim o suită completă de soluții IT, de la consultanță în proiectare și securitate cibernetică până la implementare, administrare și mentenanța sistemelor IT, pentru ca tehnologia de ultimă generație să faciliteze atingerea obiectivele de business. Încă de acum 10 ani implementăm proiecte și soluții inovatoare în domenii de tehnologie avansată, remarcându-ne ca pionieri în IoT și Industry 4.0 în România.

Pentru că funcționarea continuă a afacerii este cel mai important obiectiv de business, urmărim cu maximă atenție să eliminăm downtime-ul. Cu alte cuvinte, suntem foarte atenți ca întreruperile să tindă spre zero în procesele clienților noștri prin utilizarea prevenției și predicției în soluțiile oferite.

Întrucât valoarea și costul unei soluții IT pe durata de viață utilă reprezintă mult mai mult decât achiziția inițială de hardware și software, avem întotdeauna o abordare omogenă a managementului ciclului de viață al soluției, prin care oferim posibilitatea semnării unui acord de servicii de gestionare a soluției IT. În urma acestui contract, echipa noastră vă poate furniza servicii IT diverse: dezvoltare și inginerie hardware și software, asistență, întreținere și administrare, actualizări și configurări ale soluțiilor IT furnizate, monitorizare, backup & restore.

solutii it - despre noi