Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Show 12

Administrare soluții Cyber Security

Administrarea și menținerea sistemelor securizate la zi împotriva atacurilor cibernetice

Asigurăm managementul integrat al soluțiilor antivirus, sistemului de firewall și antispam din cloud sau din infrastructura fizică, prin realizarea unei evaluări inițiale, stabilirea perioadelor de mentenanță și analiza periodică a rapoartelor aplicațiilor de securitate pentru depistarea problemelor.

Backup & Restore

Implementare soluție Backup & Restore Protejarea datelor importante pentru business

Asigurăm implementarea completă a unui sistem de backup. În urma unei analize identificăm nevoia actuală pentru backupul tipurilor de workload și configurăm soluția Veeam în funcție de numărul de mașini virtuale, servere fizice, PC-uri și unități storage și o implementăm în funcție de tipul de infrastructură.

Consultanță tehnică în securitatea cibernetică

Consiliere în alegerea celor mai bune metode de protecție împotriva atacurilor cibernetice

Dimensionarea soluției optime de securitate cibernetică se realizează în funcție de nevoile actuale de securitate, dar ținând cont și de perspectivele de creștere ale companiei. Facem recomandări pentru alinierea companiei conform bunelor practici de securitate cibernetică în baza unei analize inițiale.

Design soluții backup & restore

Proiectarea unei soluții complete de backup și restaurare date

Analizăm infrastructura existentă pentru care se solicită un plan de backup, dimensionăm soluția de backup, atât hardware, cât și software și propunem o soluție (sau mai multe) care să cuprindă storage-ul potrivit, tape, infrastructura pentru replicare, instalarea distribuită a aplicației, planul de backup și restaurare, soluție de monitorizare și alertare etc.

Detecție vulnerabilități

Scanarea și rezolvarea vulnerabilităților din rețea

În urma unor analize efectuate pe site-ul web, aplicații și serverul de e-mail, detectăm vulnerabilitățile sistemului IT și realizăm rapoarte specifice conform vulnerabilităților identificate, cu propuneri de îmbunătățire sau remediere, oferind un set de îndrumări cu aspectele critice care trebuie rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Implementare soluție Backup & Restore

Protejarea datelor importante pentru business

Asigurăm implementarea completă a unui sistem de backup. În urma unei analize identificăm nevoia actuală pentru backupul tipurilor de workload și configurăm soluția Veeam în funcție de numărul de mașini virtuale, servere fizice, PC-uri și unități storage și o implementăm în funcție de tipul de infrastructură.

Implementare soluții Cyber Security

Restricționarea atacurile cibernetice cu soluțiile potrivite

În funcție de nevoile de securitate și ținând cont de obiectivele de business și modul de operare al companiei, implementăm o soluție completă de securitate cibernetică (hardware și software) și menținem infrastructura protejată prin analiza rapoartelor perioadice.

Management antivirus

Analiza infrastructurii și implementarea soluțiilor potrivite de antivirus

Asigurăm managementul integrat al soluției de antivirus, prin monitorizarea permanentă a soluției propuse spre implementare în urma unei analize a infrastructurii, stabilirea perioadelor de mentenanță și analiza periodică a rapoartelor aplicațiilor de securitate pentru depistarea problemelor.

Monitorizare e-mail & antispam

Monitorizarea activă a serverului de e-mail pentru dowtime redus la minimum

Monitorizăm activ toți vectorii implicați în procesul de comunicare prin e-mail, de la numărul de căsuțe de e-mail la tipul de e-mail hosting, asigurăm actualizarea la cea mai nouă versiune, realizăm backup pentru protejarea datelor din server și realizăm raportarea periodică pentru a identifica puncte ce pot fi îmbunătățite.

Monitorizare soluție Backup & Restore (VMs)

Asigurarea procesului neîntrerupt de backup al datelor

Cu ajutorul Veeam ONE monitorizăm statusul backupurilor și al VM-urilor pentru a identifica VM-urile fără backup sau dacă în procesul de backup apar erori/ warninguri. Veeam ONE are mai multe dashboarduri predefinite pentru management și monitorizare, care furnizează în timp real alerte și rapoarte privind statusul backupului pentru infrastructura fizică sau virtuală.

Monitorizarea stării de sănătate a sistemelor hardware

Detectarea întreruperilor înainte de a afecta fluxul de lucru

Monitorizăm eficient infrastructura de securitate cibernetică pentru a identifica la timp neregulile care apar în protecția rețelei și stabilim praguri de alertare în funcție de impactul amenințării.

Servicii helpdesk și suport tehnic Securitate Cibernetica

Suport tehnic 24/7/365

Asigurăm suportul tehnic și diagnoza de la distanță a sistemelor de securitate cibernetică pentru a preîntâmpina un dezastru de securitate. Technicienii noștri identifică problema și cauzele care au dus la apariția acesteia și găsesc cea mai bună și rapidă metodă pentru remedierea situației.