Afișez toate cele 9 rezultate

Show 12

Administrare sisteme hardware & virtuale

Gestionarea sistemelor din data center

Asigurăm funcționarea neîntreruptă a sistemelor hardware și software și accesul permanent la date prin menținerea în starea de funcționare optimă a serverelor, unităților storage și hipervizorilor din centrul de date.

Backup management

Monitorizare activă a soluției de backup

Realizăm managementul integrat al soluției (soluțiilor) de backup și analizăm rapoartele periodice pentru a ne asigura că fișierele companiei sunt în siguranță și pot fi accesate în orice moment.

Cloud – Office 365 management

Administrarea infrastructurii Microsoft Office 365

Administrăm accesul, datele, dispozitivele implicate și securitatea tuturor informațiilor din Office 365. Opțional, cu funcția Help Desk putem oferi și asistență în cazul în care una dintre aplicațiile din Office 365 se închide fără avertisment.

Cloud – Storage

Administrarea soluțiilor de stocare în cloudul public

Gestionăm soluțiile de stocare nestructurată în cloud folosind serviciile Microsoft Azure sau Amazon Web Services. Configurăm atât serviciul în cloud în funcție de tipul de date stocate, cât și scalabilitatea și securitatea.

Data Center Hosting

Găzduirea datelor companiei tale în data centerul nostru

Oferim servicii de hosting în centrul de date Norsit și asigurăm suport 24/7, garantăm disponibilitatea permanentă a datelor și viteză de top și realizăm backupul zilnic pentru siguranță. În funcție de volumul de date, am pregătit pachete avantajoase:

  • Start hosting - 1 GB
  • Basic hosting - 4 GB
  • Advanced hosting - 10 GB
  • Business hosting - 20 GB

Monitorizare Data Center

Monitorizarea infrastructurii critice din data center

Supraveghem îndeaproape sănătatea echipamentelor HW/SW din centrul de date pentru creșterea disponibilității infrastructurii. Prin configurarea alertelor de sistem, vom ști în permanență dacă există amenințări în infrastructură și le raportăm.

Servicii helpdesk și suport tehnic Centru Date

Suport tehnic 24/7/365

Asigurăm suportul tehnic și diagnoza de la distanță a sistemelor de securitate cibernetică din centrul de date pentru a preîntâmpina pierderea accesului la date. Tehnicienii noștri oferă cel mai înalt nivel de asistență, identifică cauza prin diagnosticare și rezolvă rapid problema.

Update/ patch management – Centru Date

Actualizarea permanentă a software-urilor

Protejăm infrastructura din data center prin actualizarea periodică a sistemelor informatice pentru a elimina vulnerabilitățile.

Veeam BaaS & DraaS

Veeam Backup & Replication este o soluție sigură și flexibilă de backup, replicare și recuperare pentru aplicații și date din medii virtuale sau fizice. Software-ul poate proteja datele din servere fizice, cloud sau stații de lucru, lucrând după principiul de backup 3-2-1, oferind acces permanent la date și recuperarea integrală a acestora în caz de eroare umană sau dezastru natural.

Veeam BaaS & DraaS vă scapă de grija administrării backupurilor și vă ajută să economisiți bani, timp, spațiu de stocare și resurse umane. Echipa noastră de specialiști preia această misiune și se asigură că datele dumneavoastră sunt în siguranță și că aveți acces permanent la ele.