Afișez toate cele 8 rezultate

Categorii
Administrare sisteme hardware și virtuale
Close

Administrare sisteme hardware & virtuale

Gestionarea sistemelor din data center Asigurăm funcționarea neîntreruptă a sistemelor hardware și software și accesul permanent la date prin menținerea în starea de funcționare optimă a serverelor, unităților storage și hipervizorilor din centrul de date.
Backup management
Close

Backup management

Monitorizare activă a soluției de backup Realizăm managementul integrat al soluției (soluțiilor) de backup și analizăm rapoartele periodice pentru a ne asigura că fișierele companiei sunt în siguranță și pot fi accesate în orice moment.
Office 365 management
Close

Cloud – Office 365 management

Administrarea infrastructurii Microsoft Office 365 Administrăm accesul, datele, dispozitivele implicate și securitatea tuturor informațiilor din Office 365. Opțional, cu funcția Help Desk putem oferi și asistență în cazul în care una dintre aplicațiile din Office 365 se închide fără avertisment.
stocare în cloud
Close

Cloud – Storage

Administrarea soluțiilor de stocare în cloudul public Gestionăm soluțiile de stocare nestructurată în cloud folosind serviciile Microsoft Azure sau Amazon Web Services. Configurăm atât serviciul în cloud în funcție de tipul de date stocate, cât și scalabilitatea și securitatea.
Data Center Hosting
Close

Data Center Hosting

Găzduirea datelor companiei tale în data centerul nostru Oferim servicii de hosting în centrul de date Norsit și asigurăm suport 24/7, garantăm disponibilitatea permanentă a datelor și viteză de top și realizăm backupul zilnic pentru siguranță. În funcție de volumul de date, am pregătit pachete avantajoase:
  • Start hosting - 1GB
  • Basic hosting - 4GB
  • Advanced hosting - 10GB
  • Business hosting - 20GB
Monitorizare Data Center
Close

Monitorizare Data Center

Monitorizarea infrastructurii critice din data center Supraveghem îndeaproape sănătatea echipamentelor HW/SW din centrul de date pentru creșterea disponibilității infrastructurii. Prin configurarea alertelor de sistem, vom ști în permanență dacă există amenințări în infrastructură și le raportăm.
helpdesk și suport tehnic Data Center
Close

Servicii helpdesk și suport tehnic Centru Date

Suport tehnic 24/7/365 Asigurăm suportul tehnic și diagnoza de la distanță a sistemelor de securitate cibernetică din centrul de date pentru a preîntâmpina pierderea accesului la date. Tehnicienii noștri oferă cel mai înalt nivel de asistență, identifică cauza prin diagnosticare și rezolvă rapid problema.
Update sisteme securitate
Close

Update/ patch management – Centru Date

Actualizarea permanentă a software-urilor Protejăm infrastructura din data center prin actualizarea periodică a sistemelor informatice pentru a elimina vulnerabilitățile.