Afișez 1 - 12 din 21 de rezultate

Show 12

Active directory planning

Planificare și dimensionare infrastructură Active Directory

În urma analizei infrastructurii curente, a sistemelor hardware și software și numărului de utilizatori și organizarea acestora, dar și a perspectivelor de creștere ale companiei și nevoilor cloud sau hibride, planificăm și dimensionăm infrastructura de Active Directory pe baza recomandărilor de bune practici Microsoft și standardelor ISO pentru o instalare ulterioară de succes.

Administrare sisteme hardware & virtuale

Gestionarea sistemelor din data center

Asigurăm funcționarea neîntreruptă a sistemelor hardware și software și accesul permanent la date prin menținerea în starea de funcționare optimă a serverelor, unităților storage și hipervizorilor din centrul de date.

Arhitectură sistem Data Center

Computing, storage și networking pentru data center

Proiectăm infrastructuri performante pentru data centere, în funcție de nevoile clientului și infrastructura curentă. Dimensionăm soluțiile de computing, storage și networking pentru creșterea nivelului de performanță al aplicațiilor, îmbunătățirea nivelului de securitate și conformitate și eficientizarea alocării și utilizării resurselor. Sistemele hardware și software sunt selectate de la producători de top, cu care am dezvoltat parteneriate solide.

Audit infrastructură IT&C

Evaluarea sănătății infrastructurii IT&C

Analizăm sistemele hardware pentru a identifica potențialele riscuri IT, audităm securitatea sistemelor fizice și virtualizate, interpretăm datele culese și realizăm un raport detaliat despre situația reală, nivelul de risc și eventualele breșe de securitate din infrastructură, care pot afecta performanța. Raportul include și recomandări și un plan de îmbunătățire a funcționării sistemelor informatice și a securității datelor.

Audit sistem Data Center

Evaluarea stării de funcționare a echipamentelor din data center

Audităm data centerul, rețelistica, sistemele și topologiile, monitorizăm echipamentele în vederea identificării posibilelor erori, întreținem sistemele de operare pentru rezolvarea vulnerabilităților, depistăm problemele de securitate și funcționare, înlăturăm cauzele care le-au produs și facem recomandări de optimizare și îmbunătățire.

Backup management

Monitorizare activă a soluției de backup

Realizăm managementul integrat al soluției (soluțiilor) de backup și analizăm rapoartele periodice pentru a ne asigura că fișierele companiei sunt în siguranță și pot fi accesate în orice moment.

Cloud – Office 365 management

Administrarea infrastructurii Microsoft Office 365

Administrăm accesul, datele, dispozitivele implicate și securitatea tuturor informațiilor din Office 365. Opțional, cu funcția Help Desk putem oferi și asistență în cazul în care una dintre aplicațiile din Office 365 se închide fără avertisment.

Cloud – Storage

Administrarea soluțiilor de stocare în cloudul public

Gestionăm soluțiile de stocare nestructurată în cloud folosind serviciile Microsoft Azure sau Amazon Web Services. Configurăm atât serviciul în cloud în funcție de tipul de date stocate, cât și scalabilitatea și securitatea.

Colocare servere

Găzduire și administrare servere în data centerul nostru

Prin colocarea serverelor eliminați costurile și cheltuielile cu amenajarea spațiului special pentru centrul de date, consumul de energie, instalarea, implementarea și administrarea unei infrastructuri IT complexe. Asigurăm funcționarea permanentă și corectă a echipamentelor găzduite în data centerul Norsit, monitorizăm în permanență infrastructura suport și asigurăm conexiunea la Internet/ VPN și securitatea infrastructurii.

Data Center Hosting

Găzduirea datelor companiei tale în data centerul nostru

Oferim servicii de hosting în centrul de date Norsit și asigurăm suport 24/7, garantăm disponibilitatea permanentă a datelor și viteză de top și realizăm backupul zilnic pentru siguranță. În funcție de volumul de date, am pregătit pachete avantajoase:

  • Start hosting - 1 GB
  • Basic hosting - 4 GB
  • Advanced hosting - 10 GB
  • Business hosting - 20 GB

Electroalimentare Data Center

Soluțiile de la APC by Schneider sunt scalabile, ușor de utilizat, sigure, gestionabile și centralizate.

  • Țin pasul cu afacerile cu operațiuni în cloud și arhitecturi mari de date
  • Sunt fiabile, eficiente, scalabile și asigură securitatea în Data Centere
  • Monitorizează și controlează întreaga infrastructură fizică
  • Automatizează și integrează administrarea Data Centerului
  • Simplifică și accelerează planificarea, proiectarea și construirea Data Centerului

Implementare soluție Active Directory

Instalare Active Directory end-to-end Cu Activ Directory creăm un mediu flexibil cu efect global pentru: atribuirea permisiunilor, instalarea programelor, înnoirea securității, pentru o rețea mică sau una cu răspândire în mai multe locații. În acest fel, toate sucursalele și resursa umană vor lucra uniform. Implementăm soluția Active Directory și o integrăm cu servicii de tip cloud, în funcție de tipul de infrastructură, pentru disponibilitatea și organizarea informației, controlul accesului și menținerea securității, urmând recomandările de bune practici Microsoft și standardele ISO.