Afișez toate cele 8 rezultate

Categorii
Administrare soluții Cyber Security
Close

Administrare soluții Cyber Security

Administrarea și menținerea sistemelor securizate la zi împotriva atacurilor cibernetice Asigurăm managementul integrat al soluțiilor antivirus, sistemului de firewall și antispam din cloud sau din infrastructura fizică, prin realizarea unei evaluări inițiale, stabilirea perioadelor de mentenanță și analiza periodică a rapoartelor aplicațiilor de securitate pentru depistarea problemelor.
Detecție vulnerabilități rețea
Close

Detecție vulnerabilități

Scanarea și rezolvarea vulnerabilităților din rețea În urma unor analize efectuate pe site-ul web, aplicații și serverul de e-mail, detectăm vulnerabilitățile sistemului IT și realizăm rapoarte specifice conform vulnerabilităților identificate, cu propuneri de îmbunătățire sau remediere, oferind un set de îndrumări cu aspectele critice care trebuie rezolvate în cel mai scurt timp posibil.
Management antivirus
Close

Management antivirus

Analiza infrastructurii și implementarea soluțiilor potrivite de antivirus Asigurăm managementul integrat al soluției de antivirus, prin monitorizarea permanentă a soluției propuse spre implementare în urma unei analize a infrastructurii, stabilirea perioadelor de mentenanță și analiza periodică a rapoartelor aplicațiilor de securitate pentru depistarea problemelor.
Monitorizare e-mail & antispam
Close

Monitorizare e-mail & antispam

Monitorizarea activă a serverului de e-mail pentru dowtime redus la minimum Monitorizăm activ toți vectorii implicați în procesul de comunicare prin e-mail, de la numărul de căsuțe de e-mail la tipul de e-mail hosting, asigurăm actualizarea la cea mai nouă versiune, realizăm backup pentru protejarea datelor din server și realizăm raportarea periodică pentru a identifica puncte ce pot fi îmbunătățite.
Monitorizare backup & restore
Close

Monitorizare soluție Backup & Restore (VMs)

Asigurarea procesului neîntrerupt de backup al datelor Cu ajutorul Veeam ONE monitorizăm statusul backupurilor și al VM-urilor pentru a identifica VM-urile fără backup sau dacă în procesul de backup apar erori/ warninguri. Veeam ONE are mai multe dashboarduri predefinite pentru management și monitorizare, care furnizează în timp real alerte și rapoarte privind statusul backupului pentru infrastructura fizică sau virtuală.
Monitorizare sisteme hardware
Close

Monitorizarea stării de sănătate a sistemelor hardware

Detectarea întreruperilor înainte de a afecta fluxul de lucru Monitorizăm eficient infrastructura de securitate cibernetică pentru a identifica la timp neregulile care apar în protecția rețelei și stabilim praguri de alertare în funcție de impactul amenințării.
helpdesk Securitate Cibernetică
Close

Servicii helpdesk și suport tehnic Securitate Cibernetica

Suport tehnic 24/7/365 Asigurăm suportul tehnic și diagnoza de la distanță a sistemelor de securitate cibernetică pentru a preîntâmpina un dezastru de securitate. Technicienii noștri identifică problema și cauzele care au dus la apariția acesteia și găsesc cea mai bună și rapidă metodă pentru remedierea situației.
Update sisteme securitate
Close

Update/ patch management – Securitate

Actualizarea permanentă a software-urilor de securitate Asigurăm protecția infrastructurii prin actualizarea periodică a software-urilor de securitate pentru fiecare dispozitiv.