Afișez 1 - 12 din 54 de rezultate

Show 12

Active directory planning

Planificare și dimensionare infrastructură Active Directory

În urma analizei infrastructurii curente, a sistemelor hardware și software și numărului de utilizatori și organizarea acestora, dar și a perspectivelor de creștere ale companiei și nevoilor cloud sau hibride, planificăm și dimensionăm infrastructura de Active Directory pe baza recomandărilor de bune practici Microsoft și standardelor ISO pentru o instalare ulterioară de succes.

Administrare sisteme hardware & virtuale

Gestionarea sistemelor din data center

Asigurăm funcționarea neîntreruptă a sistemelor hardware și software și accesul permanent la date prin menținerea în starea de funcționare optimă a serverelor, unităților storage și hipervizorilor din centrul de date.

Administrare soluții Cyber Security

Administrarea și menținerea sistemelor securizate la zi împotriva atacurilor cibernetice

Asigurăm managementul integrat al soluțiilor antivirus, sistemului de firewall și antispam din cloud sau din infrastructura fizică, prin realizarea unei evaluări inițiale, stabilirea perioadelor de mentenanță și analiza periodică a rapoartelor aplicațiilor de securitate pentru depistarea problemelor.

Arhitectură sistem Data Center

Computing, storage și networking pentru data center

Proiectăm infrastructuri performante pentru data centere, în funcție de nevoile clientului și infrastructura curentă. Dimensionăm soluțiile de computing, storage și networking pentru creșterea nivelului de performanță al aplicațiilor, îmbunătățirea nivelului de securitate și conformitate și eficientizarea alocării și utilizării resurselor. Sistemele hardware și software sunt selectate de la producători de top, cu care am dezvoltat parteneriate solide.

Audit infrastructură IT&C

Evaluarea sănătății infrastructurii IT&C

Analizăm sistemele hardware pentru a identifica potențialele riscuri IT, audităm securitatea sistemelor fizice și virtualizate, interpretăm datele culese și realizăm un raport detaliat despre situația reală, nivelul de risc și eventualele breșe de securitate din infrastructură, care pot afecta performanța. Raportul include și recomandări și un plan de îmbunătățire a funcționării sistemelor informatice și a securității datelor.

Audit sistem Data Center

Evaluarea stării de funcționare a echipamentelor din data center

Audităm data centerul, rețelistica, sistemele și topologiile, monitorizăm echipamentele în vederea identificării posibilelor erori, întreținem sistemele de operare pentru rezolvarea vulnerabilităților, depistăm problemele de securitate și funcționare, înlăturăm cauzele care le-au produs și facem recomandări de optimizare și îmbunătățire.

Automatizare procese business

Eficientizare procese business prin robotizare

O serie de acțiuni zilnice, consumatoare de timp, dar necesare, pot fi acum realizate automat de roboți. Automatizăm procesele de business prin configurarea unui software pentru a emula și a integra acțiunile unui om care interacționează cu sistemul digital. Atfel, lansarea și utilizarea aplicațiilor, integrarea cu instrumentele companiei, augmentarea și procesarea datelor devin automatizate.

Backup & Restore

Implementare soluție Backup & Restore Protejarea datelor importante pentru business

Asigurăm implementarea completă a unui sistem de backup. În urma unei analize identificăm nevoia actuală pentru backupul tipurilor de workload și configurăm soluția Veeam în funcție de numărul de mașini virtuale, servere fizice, PC-uri și unități storage și o implementăm în funcție de tipul de infrastructură.

Backup management

Monitorizare activă a soluției de backup

Realizăm managementul integrat al soluției (soluțiilor) de backup și analizăm rapoartele periodice pentru a ne asigura că fișierele companiei sunt în siguranță și pot fi accesate în orice moment.

Cloud – Office 365 management

Administrarea infrastructurii Microsoft Office 365

Administrăm accesul, datele, dispozitivele implicate și securitatea tuturor informațiilor din Office 365. Opțional, cu funcția Help Desk putem oferi și asistență în cazul în care una dintre aplicațiile din Office 365 se închide fără avertisment.

Cloud – Storage

Administrarea soluțiilor de stocare în cloudul public

Gestionăm soluțiile de stocare nestructurată în cloud folosind serviciile Microsoft Azure sau Amazon Web Services. Configurăm atât serviciul în cloud în funcție de tipul de date stocate, cât și scalabilitatea și securitatea.

Colocare servere

Găzduire și administrare servere în data centerul nostru

Prin colocarea serverelor eliminați costurile și cheltuielile cu amenajarea spațiului special pentru centrul de date, consumul de energie, instalarea, implementarea și administrarea unei infrastructuri IT complexe. Asigurăm funcționarea permanentă și corectă a echipamentelor găzduite în data centerul Norsit, monitorizăm în permanență infrastructura suport și asigurăm conexiunea la Internet/ VPN și securitatea infrastructurii.