Afișez toate cele 5 rezultate

Show 12

Active directory planning

Planificare și dimensionare infrastructură Active Directory

În urma analizei infrastructurii curente, a sistemelor hardware și software și numărului de utilizatori și organizarea acestora, dar și a perspectivelor de creștere ale companiei și nevoilor cloud sau hibride, planificăm și dimensionăm infrastructura de Active Directory pe baza recomandărilor de bune practici Microsoft și standardelor ISO pentru o instalare ulterioară de succes.

Arhitectură sistem Data Center

Computing, storage și networking pentru data center

Proiectăm infrastructuri performante pentru data centere, în funcție de nevoile clientului și infrastructura curentă. Dimensionăm soluțiile de computing, storage și networking pentru creșterea nivelului de performanță al aplicațiilor, îmbunătățirea nivelului de securitate și conformitate și eficientizarea alocării și utilizării resurselor. Sistemele hardware și software sunt selectate de la producători de top, cu care am dezvoltat parteneriate solide.

Audit infrastructură IT&C

Evaluarea sănătății infrastructurii IT&C

Analizăm sistemele hardware pentru a identifica potențialele riscuri IT, audităm securitatea sistemelor fizice și virtualizate, interpretăm datele culese și realizăm un raport detaliat despre situația reală, nivelul de risc și eventualele breșe de securitate din infrastructură, care pot afecta performanța. Raportul include și recomandări și un plan de îmbunătățire a funcționării sistemelor informatice și a securității datelor.

Audit sistem Data Center

Evaluarea stării de funcționare a echipamentelor din data center

Audităm data centerul, rețelistica, sistemele și topologiile, monitorizăm echipamentele în vederea identificării posibilelor erori, întreținem sistemele de operare pentru rezolvarea vulnerabilităților, depistăm problemele de securitate și funcționare, înlăturăm cauzele care le-au produs și facem recomandări de optimizare și îmbunătățire.

Virtualization Planning

Configurare infrastructură de virtualizare

Analizăm infrastructura curentă a companiei, nevoile clientului și perspectivele de creștere pentru o dimensionare optimă a infrastructurii de virtualizare. Cu o infrastructură virtuală configurată corect aveți posibilitatea de a vă conecta oricând și oriunde, de pe ce server sau computer doriți și să aveți acces la datele companiei.