Mediu de lucru modern

Flexibilitate și productivitate sporită prin tehnologie

Metodele de lucru sunt în continuă schimbare mulțumită tehnologiei, iar spațiile de lucru evoluează pe zi ce trece. Accesul neîntrerupt la internet și la aplicațiile de lucru, dar și viteza și acoperirea rețelei de internet dintr-o companie influențează în mod pozitiv angajații. Aceștia nu doar că sunt mai productivi, dar sunt și mai motivați, au o satisfacție mai mare față de locul de muncă și raportează un sentiment general de bunăstare. Tehnologia este capabilă să rezolve singură anumite task-uri consumatoare de timp și, în condițiile lucrului la distanță, face posibilă interacțiunea cu partenerii de business, clienții și colegii din alte locații.

Anul 2020 a adus schimbări importante atât în România, cât și la nivel global în ceea ce privește transformarea digitală a organizațiilor și crearea unei infrastructuri capabile să asigure condiții optime pentru lucrul de acasă sau de la birou.

Potrivit publicației Wall-Street care scrie despre studiul efectuat asupra Dell Technologies, o companie a cărei angajați lucrează de acasă în proporție de 65% de mai mulți ani, iată care sunt cele mai importante lucruri de urmărit în organizațiile noastre pentru a fi pregătiți pentru o astfel de flexibilitate la locul de muncă:

• Asigurați-vă că tehnologia pe care o furnizați – dispozitive, periferice,
aplicații, securitate, conectivitate – răspunde nevoilor echipelor

• Oferiți servicii mai rapide și mai eficiente, folosind automatizarea

• Securizați tot ecosistemul, de la infrastructură la aplicații și operațiuni

• Puneți la punct instrumente sigure de comunicare și colaborare,
care să fie utilizate oriunde, oricând, pe orice dispozitiv,
fie la birou, acasă sau în deplasare

• Analizați modul în care angajații care vin la birou se vor conecta și
vor colabora cu cei care lucrează de la distanță

Backup management

65%

au cunoscut o dezvoltare
profesională și o creștere
economică prin utilizarea
tehnologiei avansate

72%

au raportat o capacitate mai mare de a adopta noi abilități de lucru la locul de muncă

73%

au cunoscut o creștere a
productivității într-un mediu de lucru mai inteligent și mai eficient

71%

au declarat că vor opta pentru un loc de muncă complet automatizat în următorii 5-10 ani

Alege oferta de servicii Norsit potrivită pentru business-ul tău astfel încât să rămâi în topul angajatorilor din domeniul tău de activitate:

Automatizare procese business

Eficientizare procese business prin robotizare

O serie de acțiuni zilnice, consumatoare de timp, dar necesare, pot fi acum realizate automat de roboți. Automatizăm procesele de business prin configurarea unui software pentru a emula și a integra acțiunile unui om care interacționează cu sistemul digital. Atfel, lansarea și utilizarea aplicațiilor, integrarea cu instrumentele companiei, augmentarea și procesarea datelor devin automatizate.

Configurare routing, switching și wireless

Implementare rețea de comunicație

Rețeaua de comunicație dintr-o companie este punctul cheie pentru buna desfășurare a activității. Instalăm echipamentele necesare de routing, switching și wireless și componentele soluției pentru a realiza comunicarea între servere, desktopuri, laptopuri, imprimante etc., pe baza unei analize a infrastructurii curente și a unui plan de implementare.

Proiectare rețea de date

Design și dimensionare rețea de date eficientă

Realizăm proiectul complet pentru rețeaua de date care garantează implementarea unei rețele în conformitate cu nevoile descoperite la locația beneficiarului și normativele în rigoare. În același timp, luăm în calcul scalabilitatea și posibilitățile de extindere ale companiei. Încă din faza de proiectare, punem accent pe securitatea IT și planificăm monitorizarea rețelei.

Update/ patch management – Lucru Modern

Actualizarea permanentă a sistemelor informatice

Protejăm dispozitivele implicate în rețelistică prin actualizarea periodică a sistemelor informatice pentru a elimina vulnerabilitățile.

Wi-Fi Site Survey

Analiză și planificare rețea Wi-Fi

Dimensionarea unei rețele Wi-Fi eficiente asigură acoperirea completă a dispozitivelor care necesită acces la rețea și viteză uniformă. În urma unei analize a infrastructurii wireless actuale, a planului clădirii și a dispunerii echipamentelor, planificăm și eficientizăm modul în care rețeaua Wi-Fi funcționează în companie.