Servicii industriale

Mentenanță sisteme de securitate pentru companii

Sistemele de securitate – detecție, alarmare, semnalizare, stingere incendiu, anti-efracție, control acces, supraveghere video – funcționează în anumiți parametri care trebuie să rămână constanți pentru a asigura protecția vieții, bunurilor și clădirilor. Pentru a rămâne în conformitate cu legislația și pentru a asigura continuitatea funcționării sistemelor, este necesară o verificare și o întreținere periodică a echipamentelor.

Prin inspecțiile periodice și reparația sau înlocuirea părților defecte, propunem o abordare proactivă asupra serviciilor de mentenanță pentru a asigura funcționarea continuă a sistemelor de securitate și scăderea downtime-ului.

41.040

Incendii anuale înregistrate la nivelul României

25%

din incendii au fost cauzate de instalatii electrice defecte sau improvizate

83%

din cele mai mari 50 de daune de tip property plătite companiilor au fost cauzate de incendii

65%

dintre romani plaseaza incendiul pe primul loc in topul riscurilor care ii ingrijoreaza

Alege oferta de servicii industriale Norsit potrivită pentru business-ul tău astfel încât să rămâi în topul angajatorilor din domeniul tău de activitate:

Mentenanta calculatoare industriale

Gestionam calculatoarele industriale. Asiguram administrarea calculatoarelor industriale prin actualizari ale sistemelor de operare , instalam ultimele patch-uri necesare si verificam protectia la atacurile cibernetice.Verificam HDD-urile si restauram sistemele de operare / setarile de retea.Stabilim periodicitatea mentenantelor si intervenim prompt in cazul unei interuperi in functionarea normala a dispozitivelor.

Mentenanta in mediu cu potential exploziv (ATEX)

Administram mediul cu potential exploziv de tip ATEX. Asiguram un management integrat al mediului cu potential exploziv din punct de vedere al documentatiei , instalatiilor si a mediului ambiant.Stabilim periodicitatea mentenantelor si intervenim prompt in cazul unei interuperi in functionarea normala a serviciilor. Pentru sistemele cu mediu potential exploziv ,serviciile de mentenanta trebuie sa fie prestate doar de o firma cu experienta care sa posede toate avizele necesare instalarii si intretinerii si atestatul INSEMEX.

Mentenanta instalatie CCTV

Suntem capabili sa va oferim pachete complete de servicii de service si mentenanta, care sa acopere orice cerinta in ceea ce priveste sistemul de supraveghere video venita din partea companiei dumneavoastra, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa apelati la mai multi furnizori de servicii externi.

Mentenanta instalatie Control Acces si Pontaj

Dispozitivele de blocare a accesului sunt ansambluri de echipamente electromecanice care realizeaza efectiv functia de blocare fizica a accesului persoanelor sau autovehicolelor intr-un perimetru protejat. Service-ul si mentenanta sistemului de control al accesului se va asigura pe baza unui contract intre proprietarul sistemului si o firma specializata si avizata IGP pentru astfel de activitati. Mentenanta sistemului se va asigura doar cu personal instruit tehnic.

Mentenanta instalatie detectie,semnalizare si alarmare incendiu

Obiectul serviciului il constituie prestarea unor activităţi de întreţinere specială in functie de SLA negociat , dupa cum urmeaza:
  • după producerea unor incendii, situaţie în care instalaţia va fi verificată şi repusă în stare de funcţionare;
  • în cazul unor alarme false neobişnuite;
  • în cazul efectuării unor lucrări de reparaţie, modificări ori renovări în clădiri;
  • în situaţia deteriorării I.D.S.A.I., chiar dacă aparent aceasta funcţionează corect.

Mentenanta instalatie HVAC

Pentru un mediu de lucru confortabil, este necesar un aer curat si sanatos, de aceea mentenanta instalatiilor HVAC este important sa se faca cel putin o data la 6 luni , la inceputul sezonului cald si a sezonului rece , prin operatiuni ce previn avariile.

Mentenanta instalatie retea date-voce

Administram reteaua de date voce. Asiguram administrarea retelelor de tip date-voce prin verificari prin aspectare a elementelor din componenta , verificari alimentare si conexiuni si executam mici lucrari de corectie / retusuri.Stabilim periodicitatea mentenantelor si intervenim prompt in cazul unei interuperi in functionarea normala a serviciilor.

Mentenanta instalatii alarmare la tentative de efractie

Lucrările de instalare şi întreţinere a sistemelor de detectie efractie pot fi efectuate numai de către personal certificat de competenţă profesională în acest sens, cu competenţe specifice domeniului de autorizare. Compania noastra detine Licenta de Functionare Nr 0165/T din data de 03.03.2005 in conformitate cu Art.34 al legii 333/2003 care prevede : „Persoanele fizice sau juridice pot desfăşura activităţi de proiectare, producere, instalare şi întreţinere a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei sau a componentelor acestora numai pe baza licenţei eliberate de Inspectoratul General al Poliţiei Române, reînnoită la fiecare 3 ani, şi cu avizul prealabil al Serviciului Român de Informaţii, eliberat în termen de 30 de zile.”

Mentenanta instalatii de adresare publica si alarmare vocala

Sistemele Public Address sunt folosite in principal in locurile in care este necesar un sunet ambiental de intensitate medie (confortabil si relaxant) si un sistem de difuzare a anunturilor sau a mesajelor informative. Sistemele pot fi folosite in sonorizari de spatii atat la interior, cat si la exterior.Instalatia de adresare publica si evacuare este la fel de importanta ca si instalatia de detectie a incendiului. De accea va punem la dispozitie serviciile de mentenanta pentru acest sistem.

Mentenanta instalatii de desfumare si evacuare a gazelor fierbinti

Obiectul serviciului il constituie verificarea şi întreţinerea dispozitivelor şi sistemelor de desfumare (D.S.D.),ce se vor realiza în concordanţă cu prevederile art. 6.1.1 din Ordinul 1615/02.11.2001 privind aprobarea Reglementării tehnice - Ghid pentru proiectarea, executarea şi exploatarea dispozitivelor şi sistemelor de evacuare a fumului şi a gazelor fierbinţi din construcţii în caz de incendiu - Indicativ GP 063 — 01 şi se referă în principal la:
  • funcţionarea dispozitivelor de comandă manuală şi automată;
  • funcţionarea dispozitivelor de protecţie a golurilor de evacuare a fumului;
  • închiderea elementelor mobile de separare;
  • funcţionarea ventilatoarelor mecanice;
  • măsurători de presiune, debit şi viteze etc.

Mentenanta instalatii detectie si stingere CNC

Serviciile de mentenanta pentru acest tip de instalatii pot fi executate doar de catre un prestator avizat ISU in baza cerintelor legale aplicabile.Quartz Matrix va elabora un plan de mentenanta astfel incat fiecare echipament sa fie parcurs de cel putin 2 ori intr-un an , pentru a limita astfel downtime-ul instalatiei si implicatiile avute de acesta in productie.

Mentenanta instalatii stingere incendiu

Orice sistem de detectie si/sau stingere incendiu trebuie intretinut de catre o persoana sau o firma autorizata. Conform reglementarilor in vigoare, verificarea si intretinerea acestora trebuie realizata periodic in functie de clasa de risc, pericolul de vandalism, specificatiilor tehnice elaborate de producator si prevederilor legislatiei in vigoare. Perioada intre verificari nu trebuie sa depaseasca mai mult de 6 luni

Mentenanta UPS

Prin efectuarea mentenanței preventive corelata atent cu specificatiile tehnice si recomandarile producatorului echipamentele UPS vor funcționa în parametri normali si in eventualitatea unor perturbatii pe reteaua electrica isi vor indeplini sarcinile : sa protejeze echipamentele racordate si sa ofere siguranta necesara beneficiarului .