Afișez toate cele 5 rezultate

Show 12

Automatizare procese business

Eficientizare procese business prin robotizare

O serie de acțiuni zilnice, consumatoare de timp, dar necesare, pot fi acum realizate automat de roboți. Automatizăm procesele de business prin configurarea unui software pentru a emula și a integra acțiunile unui om care interacționează cu sistemul digital. Atfel, lansarea și utilizarea aplicațiilor, integrarea cu instrumentele companiei, augmentarea și procesarea datelor devin automatizate.

Configurare routing, switching și wireless

Implementare rețea de comunicație

Rețeaua de comunicație dintr-o companie este punctul cheie pentru buna desfășurare a activității. Instalăm echipamentele necesare de routing, switching și wireless și componentele soluției pentru a realiza comunicarea între servere, desktopuri, laptopuri, imprimante etc., pe baza unei analize a infrastructurii curente și a unui plan de implementare.

Proiectare rețea de date

Design și dimensionare rețea de date eficientă

Realizăm proiectul complet pentru rețeaua de date care garantează implementarea unei rețele în conformitate cu nevoile descoperite la locația beneficiarului și normativele în rigoare. În același timp, luăm în calcul scalabilitatea și posibilitățile de extindere ale companiei. Încă din faza de proiectare, punem accent pe securitatea IT și planificăm monitorizarea rețelei.

Update/ patch management – Lucru Modern

Actualizarea permanentă a sistemelor informatice

Protejăm dispozitivele implicate în rețelistică prin actualizarea periodică a sistemelor informatice pentru a elimina vulnerabilitățile.

Wi-Fi Site Survey

Analiză și planificare rețea Wi-Fi

Dimensionarea unei rețele Wi-Fi eficiente asigură acoperirea completă a dispozitivelor care necesită acces la rețea și viteză uniformă. În urma unei analize a infrastructurii wireless actuale, a planului clădirii și a dispunerii echipamentelor, planificăm și eficientizăm modul în care rețeaua Wi-Fi funcționează în companie.