Afișez toate cele 6 rezultate

Show 12

Electroalimentare Data Center

Soluțiile de la APC by Schneider sunt scalabile, ușor de utilizat, sigure, gestionabile și centralizate.

  • Țin pasul cu afacerile cu operațiuni în cloud și arhitecturi mari de date
  • Sunt fiabile, eficiente, scalabile și asigură securitatea în Data Centere
  • Monitorizează și controlează întreaga infrastructură fizică
  • Automatizează și integrează administrarea Data Centerului
  • Simplifică și accelerează planificarea, proiectarea și construirea Data Centerului

Implementare soluție Active Directory

Instalare Active Directory end-to-end Cu Activ Directory creăm un mediu flexibil cu efect global pentru: atribuirea permisiunilor, instalarea programelor, înnoirea securității, pentru o rețea mică sau una cu răspândire în mai multe locații. În acest fel, toate sucursalele și resursa umană vor lucra uniform. Implementăm soluția Active Directory și o integrăm cu servicii de tip cloud, în funcție de tipul de infrastructură, pentru disponibilitatea și organizarea informației, controlul accesului și menținerea securității, urmând recomandările de bune practici Microsoft și standardele ISO.

Instalare și configurare HW/SW

Implementare soluții hardware și software pentru data center

Prin parteneriatele pe care le avem cu furnizorii de top de sisteme IT, configurăm cele mai potrivite soluții hardware și software pentru un nivel de performanță ridicat al data centerului. Pentru acces neîntrerupt la date, putere de procesare sporită și evitarea downtime-ului, instalăm atât echipamente și sisteme de operare eficiente, dar și configurăm o interfață de management pentru administrare facilă.

Integrare Active Directory cu Office 365

Sincronizare și configurare Active Directory și Office 365

Prin integrarea Active Directory cu Office 365, toată informația din companie va fi disponibilă într-un singur loc și se va sincroniza automat. Astfel, aveți acces la toate datele din suita Microsoft Office, în timp real. În funcție de infastructură și echipamentele curente, instalăm și configurăm soluțiile în cloud sau On Premise.

Cloud: Microsoft Office 365, Azure Active Directory, AWS Active Directory On Premise: Microsoft Office 365, Active Directory

Migrare aplicații și baze de date

Mutare în cloud sau on premise a resurselor din date center

Migrarea aplicațiilor și bazelor de date este un proces riguros, pe care îl realizăm în etape succesive pentru a ne asigura că toate datele vor fi disponibile integral după mutare. Bazele de date sunt analizate pre și post migrare pentru un proces eficient, rapid și fără riscuri. Prin migrare, optimizați performanța, scalabilitatea, disponibilitatea, securitatea, fiabilitatea și recuperarea în timp ce îmbunătățiți productivitatea și agilitatea afacerii. Realizăm migrarea în cloud sau on premise, în funcție de infrastructură.

On Premise - Microsoft SQL Server, MySQL Cloud - Microsoft Azure SQL Database, Amazon RDS

Virtualizare servere

Implementare soluții de virtualizare

Prin virtualizare reduceți costurile, obțineți ușurință în administrare și flexibilitate datorită eliminării constrângerilor de natură hardware. Virtualizarea este viitorul! Analizăm infrastructura IT existentă, dimensionăm soluția de virtualizare, planificăm necesarul de mașini virtuale, integrăm echipamentele necesare în infrastructura curentă și configurăm soluția de virtualizare.