Implementare și administrare
soluții securitate cibernetică Fortinet

Schimbări majore în rețelele
companiilor odată cu digitalizarea

Pentru a reduce costurile și a îmbunătăți eficiența și scalabilitatea, companiile își mută workload-urile și aplicațiile în cloud

Dispozitivele IoT sunt distribuite în diverse sucursale ale firmelor, adesea în locații nesupravegheate

Amprenta digitală a unei companii se pierde dacă sunt implicate mai multe sucursale, multe dintre ele conectându-se direct la servicii cloud și de rețea, ocolind centrul de date principal

Doar 40% din companiile din România au
o strategie globală de securitate IT.

Amenințări și riscuri
de securitate cibernetică

Mai multe puncte nesecurizate

Datele sensibile de business sunt din ce în ce mai multe și pot circula prin conexiuni aflate în afara controlului companiei. Nu mai putem vorbi de o rețea unificată și protejată odată cu extinderea dispozitivelor care accesează datele companiei. Hackerilor le este mult mai ușor să se infiltreze în rețea și să treacă nedetectați.

Amenințări noi, din ce în ce mai avansate

Algoritmii tradiționali de detecție malware sunt din ce în ce mai ineficienți din cauza programelor malware din ce în ce mai complicat create. În timp ce amenințările cibernetice devin mai sofisticate, incidentele legate de scurgeri de date și încălcări ale securității datelor sunt mai greu de detectat și de remediat.

Un ecosistem mai complex

În medie, o companie mare folosește până la 75 de soluții distincte de securitate. Lipsa unei soluții de securitate integrate înseamnă că o companie nu poate să automatizeze implementarea securității. Multe organizații nu reușesc să atingă numărul corespunzător de profesioniști pentru a menține rețeaua sigură și hackerii folosesc acest aspect în favoarea lor.

Cerințe mai stricte de reglementare

Nevoia de a fi în permanență în conformitate cu toate reglementările are un impact semnificativ asupra abilității unei organizații de a atinge obiectivele de securitate. Multe organizații care își mutaseră aplicațiile în cloud au fost nevoite să revină în data centerul propriu pentru a rămâne în conformitate cu reglementările.

Printre prioritățile companiilor din spațiul SEE legate de securitatea cibernetică se numără protecția împotriva atacurilor malware (67%), securizarea lucrului la distanță (65%) și monitorizarea atacurilor în timp real (57%).

Implementare soluții Fortinet

Analiză, testare și implementare soluții Fortinet care asigură protecție cibernetică largă, integrată și automată

Soluțiile Fortinet asigură securitate consistentă în toată rețeaua, inclusiv endpointuri și cloud. În urma unei analize a infrastructurii companiei, creăm un plan de implementare și configurăm soluția Fortinet, care urmează a fi instalată și configurată. Politicile de securitate sunt adaptate în funcție de dimensiunea și tipul infrastructurii, dar și a domeniului de activitate și a necesităților de securitate actuale și de viior.

Avantaje incluse în serviciu:

 • Politici de securitate personalizate
 • Analiză infrastructură
 • Simplificarea operațiunilor IT
 • Siguranță în protejarea imaginii și pierderilor financiare ale companiei
 • Reducerea riscurilor asociate aplicării de patch-uri și actualizări antivirus

Mentenanță soluții Fortinet

Monitorizare, management, aplicare politici de securitate și raportare periodică a soluțiilor de securitate Fortinet

Asigurăm mentenanța soluțiilor pentru preîntâmpinarea apariției problemelor și menținerea securității și continuității afacerii. Opțiunile flexibile de SLA-uri vă ajută organizația să maximizeze timpul de funcționare, securitatea și performanța în funcție de nevoile afacerii. Serviciul include backup-ul configurațiilor și actualizarea versiunilor de firmware pentru corectarea erorilor și adăugarea de noi funcționalități.

Avantaje incluse în serviciu:

 • Actualizare firmware
 • Implementare soluții specifice de monitorizare
 • Backup fișiere importante
 • SLA-uri flexibile
 • Intervenții locale
 • Evaluări constante asupra stării de funcționare a soluțiilor implementate

Beneficiile Fortinet

Testați-vă gratuit rețeaua: securitate, productivitate și performanțe actuale

Vă îngrijorează faptul că soluția sau soluțiile de securitate implementate în rețea nu detectează cu precizie toate tipurile de amenințări? Aveți o imagine de ansamblu clară asupra modului în care sunt utilizate aplicațiile? Dacă vă trec prin gând astfel de întrebări, o evaluare a securității cibernetice v-ar putea oferi răspunsurile pe care le căutați.

Experții în securitate cibernetică Norsit vor realiza un test de securitate prin care validează acuratețea curentă a securității rețelei din companie, utilizarea și performanța aplicațiilor, monitorizând indicatorii cheie.

Beneficii evaluare de securitate

Securitate și prevenirea amenințărilor

Cât de eficientă este soluția dvs. actuală de securitate a rețelei? Aflați mai multe despre vulnerabilitățile aplicațiilor care vă atacă rețeaua, despre malware / botnet-uri detectate și chiar identificați dispozitivele „la risc” din rețeaua dvs.

Productivitatea utilizatorului

Cum sunt utilizate aplicațiile și resursele web în rețeaua dvs.? Descoperiți cum sunt utilizate partajările, rețelele sociale, mesageria instantanee și alte subcategorii de aplicații în rețeaua dvs.

Utilizarea și performanța rețelei

Cum ar trebui să fie optimizată soluția de securitate a rețelei pentru performanță? Aflați mai multe despre cerințele de transfer, sesiune și lățime de bandă în timpul orelor de vârf.

Clienții noștri

Testimoniale

„Calitatea serviciilor oferite de compania Quartz Matrix și competența profesională a echipei Norsit au fost demonstrate prin buna identificare a soluțiilor de care am avut nevoie, prin implementarea fără niciun incident și încadrarea la timp în termenele de execuție. Apreciem și suportul tehnic acordat post-implementare, exploatarea soluției de securitate cibernetică FortiGate realizându-se cu succes.”

Cătălin Rusu, Coordonator IT – IG Watteeuw Romania

„Mulțumim echipei Norsit pentru instalarea corespunzătoare a soluției FortiGate necesară pentru asigurarea securității cibernetice la nivelul spitalului nostru. Suportul tehnic acordat instituției noastre atât înainte, cât și după implementare, precum și promptitudinea acestora în rezolvarea solicitărilor noastre au fost la un nivel ridicat. Recomadăm serviciile lor pentru buna colaborare de-a lungul timpului, pentru buna executare a lucrărilor și pentru finalizarea acestora în termenul comunicat.”

Ing. Carmen Burtianu, Șef Serviciu Informatică – Spitalul „Sf. Maria” din Iași

„Întreaga echipă Norsit din cadrul companiei Quartz Matrix a demonstrat competență profesională și promptitudine la cel mai înalt nivel prin buna identificare a soluțiilor de care am avut nevoie. S-au pliat perfect cerințelor noastre de securitate și am rămas plăcut impresionați de întregul proces de implementare, proces ce a fost foarte bine planificat și s-a realizat fără niciun fel de incident. Având în vedere importanța datelor din compania noastră, soluțiile propuse Fortigate 300E și FortiAnalyzer-200F Centralized & Analysis Appliance ne-au oferit protecție avansată și ne-au crescut semnificativ procentul de cazuri de securitate cibernetică identificate și rezolvate. Calitatea serviciilor, experiența și respectul în afaceri pe care îl oferă ne face să considerăm echipa Norsit un partener pe termen lung pentru compania noastră.”

Vasile Stoicea, Director General Provizoriu – Aeroportul Iași R.A.

„Specialiștii din echipa Norsit a companiei Quartz Matrix ne-au propus și implementat soluția de securitate cibernetică potrivită nevoilor noastre. Proiectul dezvoltat pentru integrarea soluției FortiGate a fost unul complex și am rămas plăcut impresionați de faptul că echipa de implementare s-a adaptat la condițiile noastre de lucru și au efectuat instalarea fără a întrerupe activitatea companiei noastre. Considerăm echipa Norsit un partener pe termen lung pentru compania noastră.”

Constantin Nicuta, Director Comercial – PHARMA SA

Specialiștii Quartz Matrix ne-au propus și implementat soluția FortiSIEM, o soluție cuprinzătoare și scalabilă ce asigură corelarea, răspunsul automatizat și remedierea în urma incidentelor de securitate. Am rămas plăcut impresionați de propunerea Quartz Matrix pentru  această soluție de colectare a informațiilor și gestionare a evenimentelor de securitate informatică și de faptul că au reușit să se plieze perfect cerințelor noastre. Suntem foarte mulțumiți de beneficiile care au venit odată cu instalarea acestei aplicații. Pe lângă faptul că timpul identificării amenințărilor cibernetice a fost scurtat și astfel s-au minimizat daunele potențiale cauzate de amenințări, soluția detectează și anomaliile de comportament ale utilizatorilor unei infrastructuri cibernetice.  Întregul proces de implementare a fost bine planificat, iar soluția oferită de Quartz Matrix a fost optimă pentru noi atât din punct de vedere al productivității, cât și din punct de vedere al costurilor. Experiența întregii echipe și-a spus cuvântul, ridicându-se la așteptările noastre și în privința termenului de finalizare stabilit. Am apreciat în mod special modul de adminsitrare a implementării tehnice, faptul că am știut în permanență în ce stadiu se află lucrările și încadrarea în termenul de timp agreat. Ne declarăm extrem de mulțumiți de modul în care a decurs proiectul și suntem convinși că vom mai apela la serviciile Quartz Matrix.”

Prof. univ. dr. Adrian Munteanu –Universitatea „Al. I. Cuza” Iași – FEAA

Certificările specialiștilor Norsit

Fortinet Network Security Expert 1, 2, 3, 4

5 specialiști pentru instalarea si managementul soluțiilor Fortinet

De ce Norsit

Eficiență

Prin utilizarea prevenției și predicției în soluțiile oferite, eliminăm downtime-ul, astfel încât întreruperile să tindă spre zero în procesele clienților noștri.

Inițiativă

Recomandăm întotdeauna o abordare omogenă a managementului ciclului de viață al soluției, prin care oferim posibilitatea semnării unui acord de servicii de gestionare a soluției IT.

Profesionalism

Pornim de la analiza nevoilor actuale și a celor pe termen mediu și/sau lung astfel încât soluția propusă să vă eficientizeze afacerea și să genereze dezvoltarea.

Încredere

Prin Norsit construim încredere și relații pe termen lung cu fiecare client, pentru că afacerea noastră are că scop dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Experiență

Experiența Norsit înseamnă sute de proiecte implementate cu succes, mii de soluții configurate și instalate, eficiență dovedită în sute de mii de ore dedicate clienților și partenerilor noștri.

Continuitate în business

De peste 27 de ani, punem accent pe tehnologie și inginerie în segmentul B2B prin soluțiile și serviciile care țin pasul cu evoluția digitală și care răspund cu inovație la provocările actuale.

Inovație

Construim relații strategice cu liderii remarcabili din industria IT&C, prin intermediul cărora reușim să furnizăm cele mai noi, mai eficiente, durabile și sigure servicii și soluții.

Digitalizare

Ne alăturăm inițiativei de digitalizare a IMM-urilor din România și vă propunem soluții la cheie compatibile cu activitățile și cheltuielile eligibile din cadrul programului de digitalizare.

Solicită o evaluare de securitate gratuită din partea specialiștilor Norsit