Cloud computing

cu Amazon Web Services

Specialiștii Norsit pot implementa servicii și soluții Amazon Web Services pentru ca tu să te bucuri de infrastructură cloud la un preț mic și fără grija funcționării.

Ce este Amazon Web Services?

• Cel mai complex cloud public din punct de vedere al serviciilor oferite

• Cea mai adoptată platformă de cloud din lume

Milioane de clienți, de la startup-uri până la multinaționale, folosesc servicii de cloud pentru a-și gestiona infrastructura IT, a fi mai agili în piață și a reduce costurile de administrare IT.

De ce Amazon Web Services?

Scalabilitate

Resursele sunt disponibile la cerere și se
pot redimensiona imediat în funcție de nevoile clientului

Fiabilitate

Resursele din AWS rulează pe un hardware virtualizat ceea ce pentru clienți înseamnă că deficiențele infrastructurii fizice nu afectează buna funcționare a serviciilor

Economii

Clienții plătesc doar resursele pe care le folosesc, cu opțiunea PAY AS YOU GO sau le pot rezerva pe o perioadă de la 1 la 3 ani

Amazon Web Serices beneficiază de o infrastructură globală de centre de date, clienții din România având la dispoziție în Europa peste 18 locații în care își pot stoca informațiile: 

Frankfurt (3), Irlanda (3), Londra (3), Milano (3), Paris (3), Stockholm (3)

Servicii AWS care pot fi implementate și administrate de Norsit

Serviciile AWS administrate de Norsit oferă clienților încrederea că soluția aleasă de ei va funcționa corect și că nu vor avea costuri neprevăzute.

Amazon Web Services EC2 este un serviciu Infrastructure as a Service care oferă peste 400 de tipuri de instanțe. Instanțele pot veni cu procesoare de la Intel sau AMD, cu Windows sau Linux și cu stocare SSD sau HDD.

Amazon Web Services RDS simplifică configurarea, operarea și scalarea unei baze de date în cloud. Serviciul automatizează sarcinile de administrare ale bazei de date, aprovizionarea hardware, configurarea bazei de date, corecțiile și copiile de rezervă.

Amazon Web Services S3 este un serviciu de stocare date în cloud care oferă ca principale beneficii scalabilitatea, disponibilitatea, securitatea și performanța.

Specialiștii echipei Norsit vă pot ajuta să

• dimensionați corect infrastructura cloud

• alegeți instanța potrivită în funcție de necesitățile și bugetul dumneavoastră

• configurați stack-up-ul software

• implementați soluții de monitorizare și alertare și de backup necesare funcționării fără probleme a mașinii virtuale sau a bazei de date

Cum lucrează specialiștii Norsit

• căutăm soluția optimă de la AWS împreună cu un project manager calificat

• construim împreună cu dumneavoastră planul de proiect

• ne asigurăm că implementarea proiectului se face cu succes, luând în considerare criteriile calitative stabilite la început și viziunea clientului

Specialiștii Norsit sunt certificați 

în tehnologiile de tip Cloud

De ce Norsit?

Eficiență

Prin utilizarea prevenției și predicției în soluțiile oferite, eliminăm downtime-ul, astfel încât întreruperile să tindă spre zero în procesele clienților noștri.

Inițiativă

Recomandăm întotdeauna o abordare omogenă a managementului ciclului de viață al soluției, prin care oferim posibilitatea semnării unui acord de servicii de gestionare a soluției IT.

Profesionalism

Pornim de la analiza nevoilor actuale și a celor pe termen mediu și/sau lung astfel încât soluția propusă să vă eficientizeze afacerea și să genereze dezvoltarea.

Încredere

Prin Norsit construim încredere și relații pe termen lung cu fiecare client, pentru că afacerea noastră are că scop dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Experiență

Experiența Norsit înseamnă sute de proiecte implementate cu succes, mii de soluții configurate și instalate, eficiență dovedită în sute de mii de ore dedicate clienților și partenerilor noștri.

Continuitate în business

De peste 27 de ani, punem accent pe tehnologie și inginerie în segmentul B2B prin soluțiile și serviciile care țin pasul cu evoluția digitală și care răspund cu inovație la provocările actuale.

Inovație

Construim relații strategice cu liderii remarcabili din industria IT&C, prin intermediul cărora reușim să furnizăm cele mai noi, mai eficiente, durabile și sigure servicii și soluții.

Digitalizare

Ne alăturăm inițiativei de digitalizare a IMM-urilor din România și vă propunem soluții la cheie compatibile cu activitățile și cheltuielile eligibile din cadrul programului de digitalizare.

Formular de contact