E-mail Server Management

E-mailul: și hackerii știu
că este esențial

E-mail este unul dintre cele mai importante instrumente dintr-o companie, fără de care procesele de business nu ar funcționa la aceeași capacitate. Din acest motiv, e-mailul reprezintă și o suprafață deschisă pentru atacuri de tip phishing, malware, prin care se pot scurge date sensibile.

Pentru a preveni atacurile de acest fel și a proteja compania de e-mailurile rău intenționate, vă recomandăm să alegeți un furnizor de securitate care oferă:

Multe încălcări ale securității datelor pornesc cu un e-mail de phishing care îi convinge pe angajați să își dea datele de logare, să deschidă un atașament cu malware sau să acceseze un website malițios. E-mailurile de acest tip sunt greu de detectat pentru că seamănă cu un e-mail legitim și aveți nevoie de securitate integrată pentru a vă apăra împotriva lor.

91% din atacurile cibernetice
încep cu un e-mail

Norsit și Barracuda protejează serverul de e-mail
împotriva a 13 tipuri frecvente de atacuri cibernetice

Barracuda a identificat 13 tipuri cheie de amenințări prin e-mail pe care le-a analizat și pentru care a pregătit o soluție prin care echipa de specialiști Norsit pot administra securitatea serverului de e-mail din companie. Suntem pregătiți să asigurăm protecția afacerii, a datelor și a angajaților!

Serviciu integrat de E-Mail Server Management
furnizat de Norsit

Prin servicii integrate de e-mail server management, asigurăm protecția împotriva malware, spam, phishing și Denial of Service și ferim afacerea de atacuri prin intermediul e-mailului, care pot afecta productivitatea. Politicile puternice și personalizabile Barracuda permit aplicarea cerințelor detaliate care guvernează mesajele de tip e-mail.

Opriți amenințările înainte de a pătrunde în rețea

Asigurați disponibilitatea continuă a e-mailului

Protejați datele sensibile

Simplificați securitatea e-mailului

Verificare periodică a politicilor de securitate cu propuneri de îmbunătățire

Furnizare de rapoarte periodice a operațiunilor de monitorizare și rezultatele lor

Beneficiați de scanare gratuită pentru
identificarea amenințărilor

Credeți că serverul de e-mail este protejat împotriva celor 13 tipuri de amenințări? Solicitați o scanare gratuită și primiți un raport complet cu provocările de securitate cu care se confruntă serverul de e-mail din companie și recomandări pentru îmbunătățirea securității.

De ce aveți nevoie de o scanare?

Clienții noștri

Certificările specialiștilor Norsit

Barracuda Essentials for Email Security Certified

Barracuda Email Security Gateway Certified

Barracuda Vulnerability Remediation Service Certified

Barracuda NGFirewall Certified

Barracuda Certified Sales Partner

De ce Norsit

Eficiență

Prin utilizarea prevenției și predicției în soluțiile oferite, eliminăm downtime-ul, astfel încât întreruperile să tindă spre zero în procesele clienților noștri.

Inițiativă

Recomandăm întotdeauna o abordare omogenă a managementului ciclului de viață al soluției, prin care oferim posibilitatea semnării unui acord de servicii de gestionare a soluției IT.

Profesionalism

Pornim de la analiza nevoilor actuale și a celor pe termen mediu și/sau lung astfel încât soluția propusă să vă eficientizeze afacerea și să genereze dezvoltarea.

Încredere

Prin Norsit construim încredere și relații pe termen lung cu fiecare client, pentru că afacerea noastră are că scop dezvoltarea afacerilor clienților noștri.

Experiență

Experiența Norsit înseamnă sute de proiecte implementate cu succes, mii de soluții configurate și instalate, eficiență dovedită în sute de mii de ore dedicate clienților și partenerilor noștri.

Continuitate în business

De peste 27 de ani, punem accent pe tehnologie și inginerie în segmentul B2B prin soluțiile și serviciile care țin pasul cu evoluția digitală și care răspund cu inovație la provocările actuale.

Inovație

Construim relații strategice cu liderii remarcabili din industria IT&C, prin intermediul cărora reușim să furnizăm cele mai noi, mai eficiente, durabile și sigure servicii și soluții.

Digitalizare

Ne alăturăm inițiativei de digitalizare a IMM-urilor din România și vă propunem soluții la cheie compatibile cu activitățile și cheltuielile eligibile din cadrul programului de digitalizare.

Solicită o scanare gratuită din partea specialiștilor Norsit