Soluțiile Norsit

Începând din 1994, cu o experiență de peste 25 ani în domeniu, facem ca deciziile să vă fie mai ușoare prin utilizarea eficientă a tehnologiei informației. Va ajutăm să alegeți soluția adaptată nevoii dumneavoastră, fără risipă, fără întreruperi și fără riscuri.

Securitate Cibernetica

Lucrăm zi și noapte pentru cea mai bună protecție în fața atacurilor cibernetice!

Backup and Restore

Realizăm backup-ul pentru orice tip de date, din orice sursă și recuperăm informațiile în orice destinație sau sistem.

Rețele de comunicații

Beneficiați de o gamă completă de soluții pentru: Comunicații Wireless, Cablare Structurată, Rețele Industriale și Sisteme pentru Videoconferință.

Cloud

Serviciu de găzduire în diferite configurații pentru website-urile și aplicațiile business, ce oferă trafic nelimitat, asistență tehnică permanentă, hardware și conectivitate de înaltă performanță.

Servere – Storage

Virtualizarea este o tehnologie prin care resursele
hardware ale unuia sau mai multor servere sunt partajate
de mai multe mașini virtuale

Eficienta energetica

Aplicație integrată completă pentru telecitirea datelor de contorizare, urmărirea consumurilor în timp real, generarea rapoartelor tehnice, comerciale și manageriale și pentru fundamentarea precisă a previzionatelor de consum corelate cu nivelul și structura activităților.

Managementul Mentenantei

O soluție flexibilă, ușor de implementat și ușor de utilizat, pentru management, întreținere și organizare a echipamentelor și utilajelor.

Sistem de people-counter

DigiTrafic – sistem de tip people counter pentru analize de business ale fluxului de personae