FĂRĂ DATE PIERDUTE. FĂRĂ RANSOMWARE.

Backup, replicare & recuperare

pentru aplicații și date din medii
virtuale sau fizice

Backup-ul, soluție esențială pentru protejarea datelor

Informațiile din cadrul unei companii sunt vitale, de aceea este important să vă asigurați că ele sunt protejate de orice amenințare.

Defecțiuni hardware
sau software

Un atac
cibernetic

Ștergerea accidentală
a datelor

Coruperea
datelor

Buna funcționare a unei companii depinde de o corectă administrare a datelor și informațiilor interne

Principalele provocări ale companiilor

Backup și recuperare a datelor, fără investiții majore în echipamente de stocare și personal specializat

Toleranță zero pentru perioadele de nefuncționare și pierderea datelor

Protecția datelor împotriva virușilor de tip ransomware

Lucrul remote și
protecția datelor

Veeam Backup & Replication este o soluție sigură și flexibilă de backup, replicare și recuperare pentru aplicații și date din medii virtuale sau fizice. Software-ul poate proteja datele din serverele fizice, cloud sau stații de lucru și funcționează după principiul de back-up 3-2-1-1-0.

Veeam Backup & Replication a fost declarat cea mai bună soluție de backup și recuperare date pentru companii, conform raportului Gartner 2021.

O singură soluție, protecție completă a datelor.

Backup &
Replicare

Monitorizare &
Analiză

Automatizare
inteligentă

Funcționalități

Backup

Recuperare

Replicare

Cloud

Automatizare

Reutilizare date

Securitate

Depozitare

Beneficii

Întreruperile de activitate ale companiei sunt reduse sau chiar eliminate, iar informațiile privind sistemele virtuale sau fizice sunt securizate și restaurate în cel mai scurt timp

Reluarea operațiunilor, a aplicațiilor și utilizatorilor la câteva minute după o pierdere de date

Restaurarea sistemelor, infrastructurilor și a datelor critice

Recuperarea datelor în cazul unor dezastre naturale, breșe de securitate sau erori umane

Redresarea rapidă și în condiții de deplină siguranță în cazul unui eveniment neplăcut

Backup off site

Backup în cloud – plătiți cât consumați

Ce primește clientul?

Protecția continuă a datelor

Protecție avansată împotriva virușilor de tip ransomware

Recuperarea imediată a datelor

Administrare la distanță pentru backupurile serverelor și endponturilor

Monitorizarea workloadurilor cu backup în cloud AWS și Azure

Economisirea spațiului de stocare când trimiteți backup-urile off site în cloud

8 luni

pentru recuperarea
investiției

70%

rezolvarea mai rapidă a problemelor legate de pierderea datelor

82%

mai puțin timp pierdut de angajați din cauza datelor lipsă

55%

mai multe obiective
îndeplinite

Clienți

Testimoniale

„Specialiștii din echipa Norsit a companiei Quartz Matrix ne-au propus și implementat soluția Veeam Backup Essentials, soluție ce a răspuns perfect cerințelor noastre. Întreaga echipă a reușit să se ridice la așteptările noastre în ceea ce privește termenul stabilit de instalare și calitatea solicitată de către noi. Proiectul dezvoltat pentru integrarea soluției Veeam Backup Essentials a fost unul complex și am rămas plăcut impresionați de buna planificare a acestuia, de faptul că întreaga echipă s-a adaptat condițiilor noastre de lucru și au efectuat instalarea într-un ritm alert. Experiența în instalarea și în configurarea soluțiilor de protecție avansată, dar și faptul că au parteneriate cu cei mai mari vendori din industrie au făcut ca soluția oferită să fie optimă atât din punct de vedere al productivității, cât și din perspectiva costurilor. Am apreciat suportul tehnic acordat post-implementare și promptitudinea acestora în rezolvarea solicitărilor noastre. Ne declarăm extrem de mulțumiți de modul în care a decurs implementarea soluției și suntem convinși că vom mai apela la serviciile Quartz Matrix.”

Vasile Stoicea, Director General Provizoriu – Aeroportul Iași R.A.

„Echipa de specialiști Quartz Matrix ne-a propus și implementat soluția de backup și restaurare date Veeam Backup Essentials Enterprise, perfectă pentru nevoile noastre. Echipa și-a dovedit profesionalismul mai ales în ceea ce privește serviciile post-implementare, prin suportul pe care ni le-au oferit în momentul în care a apărut o situație neplăcută. Compania noastră s-a confruntat cu un caz periculos de ransomware, mai exact cu un cryptolocker, ce a afectat mașinile virtuale și a încercat să ne fure date importante ale companiei. Unul dintre specialiștii Quartz Matrix a răspuns prompt la solicitarea noastră, a identificat foarte rapid problema și a reușit, cu ajutorul soluției propuse, să restaureze backpul și să repună în funcțiune mașinile virtuale. Am rămas foarte plăcut impresionați de modalitatea eficientă și rapidă cu care au rezolvat solicitarea noastră și de precizia cu care au ales soluția de securitate potrivită pentru noi. Experiența și parteneriatele cu cei mai mari vendori din industrie, de care compania Quartz Matrix se bucură, și-au spus cuvântul. Ne declarăm extrem de mulțumiți de întreaga colaborare și considerăm compania Quartz Matrix un partener de lungă durată.”

Bogdan Hojbotă, Director Operațiuni – Coriolan Impex SRL

„Specialiștii Quartz Matrix ne-au propus și furnizat soluțiile Veeam Availaility Suite și Veeam Backup Essentials, soluții fiabile pe care am reușit să le implementăm cu minimum de efort și care sunt, în același timp, ușor de exploatat. Am apreciat în mod special disponibilitatea acestora și profesionalismul cu care au abordat fiecare etapă în identificarea soluțiilor. Întregul proces s-a încadrat în termenul de timp stabilit. Suntem mulțumiți de colaborarea cu Quartz Matrix și vom apela în continuare la serviciile lor.”

Ștefan Leohchi, Manager IT – Antibiotice S.A.

“Echipa de specialiști Quartz Matrix ne-au propus și ulterior, ne-au implementat soluția Veeam Backup Essentials, soluție ce s-a încadrat perfect în cerințele noastre de securitate. Experiența întregii echipe și-a spus cuvântul, aceștia ridicându-se la așteptările noastre atât în privința termenului de livrare, cât și în privința termenului de finalizare stabilit. Întregul proces a fost foarte bine planificat, iar soluția oferită de specialiștii Quartz Matrix a fost optimă din punctul de vedere al costurilor și productivității. Am rămas plăcut impresionați de faptul că întreaga echipă s-a adaptat condițiilor noastre de lucru și au efectuat întreaga instalare într-un ritm alert. Au răspuns prompt fiecărei solicitări și au reușit să rezolve în cel mai scurt timp toate cererile noastre. Calitatea serviciilor, experiența și respectul în afaceri pe care îl oferă ne face să considerăm echipa Quartz Matrix un partener pe termen lung pentru compania noastră.”

Vasile Cucoș, Operator IT – Industrializarea cărnii Kosarom SA

Scapă de grija administrării datelor cu noul serviciu Veeam BaaS & DraaS

Specialiștii Norsit administrează soluția Veeam BaaS & DraaS și se asigură că datele tale sunt în siguranță și că ai acces permanent la acestea. Veeam BaaS & DraaS te scapă de grija administrării backup-ului și te ajută să economisești timp, bani, spațiu de stocare și resurse umane.

Contactează expertul Quartz Matrix în soluții Veeam pentru a configura împreună cea mai potrivită soluție pentru nevoile de business.