Industry 4.0 și IoT

KONTRON – liderul global în tehnologie industrială, reprezentat în exclusivitate de Quartz Matrix în România și Republica Moldova

Kontron

Quartz Matrix – Kontron Authorized Partner

Kontron – unul dintre cei mai importanți producători la nivel mondial de tehnologie embedded pentru industrie este prezent începând cu luna ianuarie a acestui an în portofoliul nostru de soluții dedicate Industry 4.0 și IoT. În calitate de unici parteneri autorizați Kontron în România și Republica Moldova, oferim clienților industriali tehnologie fiabilă și inovativă care asigură performanța, continuitatea proceselor de producție și eficientizarea acestora, astfel încât zero întreruperi (zero downtime) în activitate să fie posibil.

Faceți cunoștință cu Kontron 

Parte a grupului S&T, Kontron este lider mondial în tehnologia embedded pentru industrie, înregistrând în anul 2017 o cifră de afaceri de 890 milioane EUR. Prin cele șase puncte de producție localizate în Augsburg, Toulon, Chichester, San Diego, Boisbriand și Beijing, Kontron asigură tehnologie de ultimă generație și software pentru domeniile: industrie (automation), aviație/aeroporturi (soluții dedicate comunicației dintre avioane și sol), transporturi feroviare, medical, apărare/armată.

Prezentare video Kontron

IoT, conectivitate, automatizarea și controlul proceselor de producție sunt cuvinte pe buzele tuturor atunci când vorbim de eficientizarea producției și de creșterea productivității. Soluțiile Kontron dedicate industriei (automation) sunt special concepute pentru a oferi producătorilor flexibilitate în integrarea tehnologiilor Industry 4.0(IOT) – soluții de calcul, procesare și afișare.

Calculatoare industriale – gama KBox

Kontron pentru industrie - Calculatoare industriale

Calculatoare industriale

Calculatoarele industriale din gama KBox au fost concepute pentru a permite predictibilitatea productivității într-un mediu conectat. Dezvoltate pentru automatizări, calculatoarele industriale KBox de la Kontron sunt ideale pentru controlul proceselor și aplicații industriale.

Vedeți produsele din gama Kontron KBox

Monitoare și PC Paneluri

FlatClient_Collage

FlatClient_Collage

Monitoarele FlatView și FlatView XXL sunt concepute pentru a rezista în condițiile mediului industrial (vibrații puternice, umiditate ridicată):

  • Format standard sau wide (10.1″ – 23.8″), display 32″ – 75″, cu sau fără touch;
  • Opțiuni display: touch PCAP, sticlă de protecție, touch rezistiv;
  • Anti-glare, protecție IP54 anti-zgârieturi, ușor de curățat;
  • Opțiuni montare: încorporat sau carcasă metalică (stand alone/VESA).

Vedeți produsele FlatView XXL

PC Panelurile FlatClient și FlatClient XXL:

  • Format standard sau wide (10.1″ – 23.8″), display 32″ – 75″, cu sau fără touch;
  • Opțiuni display:  touch PCAP, sticlă de protecție, touch rezistiv;
  • PC Panel: ECO (Intel Atom® Quad Core™) sau PRO (Intel® Core™i5);
  • Opțiuni montare: încorporat sau carcasă metalică (stand alone/VESA).

Vedeți produsele FlatClient XXL

Quartz Matrix este integrator de tehnologii IoT și Industry 4.0, implementând încă de acum 7 ani proiecte și soluții inovative în domenii de tehnologie avansată. Urmăriți blogul nostru pentru a fi la curent cu posibilitățile pe care tehnologia Kontron vi le oferă.