Backup

Asigurați-vă protecția datelor cu noul produs Veeam Backup Essentials 9.5 pentru IMM-uri

Veeam Backup Essentials

veeam_backup_essentialsÎn primul rând, există situații frecvente în care ne spunem că nu avem de ce să facem un backup și îl amânăm. Credem că nu avem cum să pierdem toată munca, că procesul de protecție date este oricum asigurat, că nu are cum să se defecteze hard disk-ul, că este imposibil să ni se viruseze calculatorul sau, pur și simplu, să ștergem din greșeală un fișier important. Însă putem fi siguri că aceste lucruri nu se vor întâmpla?

În forma sa cea mai simplistă, o definiție posibilă pentru backup-ul de date ar fi o copie de rezervă a documentelor și fișierelor, făcută pentru a preîntâmpina pierderea datelor. Iată că am descoperit și motivul pentru care backup-ul este necesar!

Întreprinderile mici și mijlocii se confruntă cu multe dintre provocările IT pe care le au și organizațiile mari, dar fără să dispună de toate resursele acestora. Veeam Backup Essentials este o soluție puternică de backup și disponibilitate a datelor, ușor de utilizat și de accesat. Aceastea este destinată întreprinderilor mici și mijlocii. Este proiectată special pentru companii cu mai puțin de 250 de angajați și medii virtuale cu până la 6 procesoare. Veeam Backup Essentials oferă aceleași funcționalități ca și Veeam Availability Suite și, pe deasupra, aduce economii financiară de 60%.

veeam_backup_essentials_9

Rapid și sigur. Timp de recuperare a datelor de sub 15 minute pentru orice aplicație și tip de date

Știm că sunteți ocupați și gestionarea IT pe cont propriu nu este o sarcină ușoară. De aceea, aveți nevoie de o soluție de rezervă care funcționează fără probleme și care economisește timp prețios pentru a vă putea concentra asupra creșterii afacerii dumneavoastră. Nu mai pierdeți timpul cu gestionarea soluțiilor de backup vechi. Treceți la Veeam Backup Essentials, o soluție accesibilă, în care puteți avea încredere! Veeam Backup Essentials va furniza disponibilitatea, automatizarea și fiabilitatea de care aveți nevoie pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră este Always-On. Această combinație rezolvă cerințele organizațiilor de mici dimensiuni, oferind:

  • Functionalități de nivel Enterprise
  • Implementare și operare simple
  • Valoare ridicată la un cost scăzut

Protecție și disponibilitate accesibile pentru IMM-uri

Problema clientului: Majoritatea clienților petrec o bună parte a timpului căutând o soluție eficientă de back-up în loc să se concentreze asupra creșterii afacerii lor.

Soluție: Veeam Backup Essentials propune o soluție fără griji, care oferă automatizarea și fiabilitatea necesare pentru a vă asigura că afacerea dumneavoastră este Always-On.

Veeam oferă o soluție de disponibilitate a infrastructurii IT și a datelor prin următoarele componente:
  • 2-în-1: backup and replication – proces de backup și replicare îmbunătățit prin tehnologia WAN acceleration, care reduce consumul de timp necesar salvării și restaurării datelor
  • Instant VM Recovery – recuperați un VM în mai puțin de două minute
  • Veeam Cloud Connect – nu aveți nevoie de o nouă locație fizică pentru backup și replicare, acestea se realizează rapid și securizat în cloud
  • SureBackup – fiecare copie de rezervă este testată de fiecare dată, astfel încât înainte de a recupera datele dintr-un backup sunteți siguri că recuperarea va fi completă și funcțională
  • Veeam Explorer for Microsoft Active Directory – recuperează instantaneu obiectele din Active Directory, legăturile dintre acestea, precum și conturile utilizatorilor sau parolele acestora
  • Veeam Explorer for Microsoft SQL – recuperează rapid bazele de date SQL la nivel de tranzacție și la momentul de timp dorit
  • Veeam Explorer for Microsoft Exchange – oferă vizibilitate și recuperare a obiectelor din serverul de e-mail Exchange (e-mailuri, foldere, atașamente), inclusiv documentele șterse pe care credeați că le-ați pierdut pentru totdeauna

Veeam Backup Essentials IMM

Monitorizarea proactivă și alertarea problemelor înainte de impact

Problema clientului: „Am o vizibilitate limitată în mediul meu IT.”

Soluție: Veeam Backup Essentials oferă instrumente care nu doar fac backup și recuperează datele, ci monitorizează buna funcționare și performanța. De asemenea, planifică backup-ul infrastructurii și gestionează cerințele de conformitate privind retenția datelor. În plus, Veeam oferă instrumente de analiză și monitorizare a infrastructurilor VMware vSphere și Microsoft Hyper-V. Astfel, se pot descoperi eventualele probleme care pot afecta aplicațiile de producție și copiile de rezervă.

Veeam crește odată cu mediul virtual 

Problema clientului: „Nu sunt sigur că ar trebui să investesc într-o soluție de disponibilitate chiar acum. Este posibil să ne dezvoltăm în curând mediul virtual.”

Soluție: Pe măsură ce o afacere se dezvoltă, infrastructura virtuală crește. Odată ce aveți nevoie de mai mult de 6 procesoare, se poate face upgrade la Veeam Availability Suite. În acest mod, puteți păstra același nivel de funcționalitate și disponibilitate a datelor.

veeam_backup_essentials_IMM

Pentru mai multe detalii despre noul produs Veeam, urmăriți acest clip de prezentare cu noile funcționalități:

Este momentul să protejați datele companiei dumneavoastră! Trimiteți-ne un e-mail la [email protected] pentru a afla mai multe detalii.

Articole similare