Cloud

Ce este Microsoft Azure?

Ce este Microsoft Azure și cum poate ajuta organizațiile

Microsoft Azure este un set de servicii de cloud computing construite special pentru a va ajută organizația să facă față provocărilor din afaceri. Aflați mai multe despre platforma Azure.

Azure este sigur! Microsoft conduce industria în stabilirea și îndeplinirea constanța a cerințelor clare de securitate și confidențialitate. Aflati mai multe despre securitatea Azure.

Azure este global! Cu centre de date în mai multe regiuni decât oricare alt furnizor de cloud, Azure oferă o abordare globală. Aflati mai multe despre infrastructura Azure.

Introducere in cloud computing

Calcularea în cloud este atunci când accesați servicii de calcul (cum ar fi servere, stocare, rețea, software) pe internet („cloud”) de la un furnizor precum Azure.

De exemplu, în loc să stocheze documente personale și fotografii pe hard disk-ul computerului personal, majoritatea oamenilor le stochează acum online: cloud computing.

Viitorul este în cloud

Aparitia tehnologiei cloud si a tehnologiilor inteligente dezvaluie noi scenarii care pur si simplu nu erau posibile pana acum. Senzorii inteligenti si dispozitivele conexe Internet of Things (IoT) ne permit acum sa surprindem noi date de la echipamentele industriale: de la fabrici la ferme, de la orase inteligente la case. Si indiferent daca este o masina sau chiar un frigider, dispozitivele noi sunt conectate din ce in ce mai mult in mod implicit la Cloud.

Aflați mai multe despre cloud computing și Azure de la Quartz Matrix:

  • Backup & Restore
    • Azure Backup te ajuta sa pastrezi cantitati mari de date intr-o maniera rapida, mentinand in acelasi timp costurile de stocare scazute. Azure usureaza procesul de backup si restore ale celor mai importante informatii pentru situatiile neprevazute.
  • Cloud Servers
    • Azure VM oferă flexibilitatea virtualizarii fără a fi necesar să cumperi și să întreții hardware-ul fizic. Cu toate acestea, trebuie să menții mașină virtuală prin efectuarea de sarcini, cum ar fi configurarea, corecția și instalarea software-ului care rulează pe ea.
  • Virtual Machines
    • Mașinile virtuale Azure sunt principala resursă de calcul Microsoft Azure.

Azure Virtual Machine reprezintă unul dintre tipurile de resurse de calcul ale Microsoft Azure. În mod obișnuit, alegi un VM atunci când ai nevoie de mai mult control asupra mediului de calcul.

Vizitează-ne pe www.norsit.ro sau trimite un e-mail la [email protected] cu subiectul „Vreau Azure” și testează gratuit Azure timp de 30 de zile.

Ai nevoie de mai multe informații referitoare la serviciile Norsit? Apelează cu încredere la specialiștii noștri care te vor îndrumă să găsești cea mai bună soluție dedicată business-ului tău.

Articole similare