Cloud

Ce este Microsoft Azure?

Microsoft Azure este un set de servicii de cloud computing construite special pentru a va ajuta organizatia sa faca fata provocarilor din afaceri. Aflați mai multe despre platforma Azure.

Azure este sigur! Microsoft conduce industria in stabilirea si indeplinirea constanta a cerintelor clare de securitate si confidentialitate. Aflati mai multe despre securitatea Azure.

Azure este global! Cu centre de date in mai multe regiuni decat oricare alt furnizor de cloud, Azure ofera o abordare globala. Aflati mai multe despre infrastructura Azure.

Introducere in cloud computing

Calcularea in cloud este atunci cand accesati servicii de calcul (cum ar fi servere, stocare, retea, software) pe internet („cloud”) de la un furnizor precum Azure.

De exemplu, in loc sa stocheze documente personale si fotografii pe hard disk-ul computerului personal, majoritatea oamenilor le stocheaza acum online: cloud computing.

Azure este viitorul

Aparitia tehnologiei cloud si a tehnologiilor inteligente dezvaluie noi scenarii care pur si simplu nu erau posibile pana acum. Senzorii inteligenti si dispozitivele conexe Internet of Things (IoT) ne permit acum sa surprindem noi date de la echipamentele industriale: de la fabrici la ferme, de la orase inteligente la case. Si indiferent daca este o masina sau chiar un frigider, dispozitivele noi sunt conectate din ce in ce mai mult in mod implicit la Cloud.

Aflati mai multe despre cloud computing si Azure de la Quartz Matrix:

  • Backup & Restore
    • Azure Backup te ajuta sa pastrezi cantitati mari de date intr-o maniera rapida, mentinand in acelasi timp costurile de stocare scazute. Azure usureaza procesul de backup si restore ale celor mai importante informatii pentru situatiile neprevazute.
  • Cloud Servers
    • Azure VM ofera flexibilitatea virtualizarii fara a fi necesar sa cumperi si sa intretii hardware-ul fizic. Cu toate acestea, trebuie sa mentii masina virtuala prin efectuarea de sarcini, cum ar fi configurarea, corectia si instalarea software-ului care ruleaza pe ea.
  • Virtual Machines
    • Masinile virtuale Azure sunt principala resursa de calcul Microsoft Azure.

Azure Virtual Machine reprezinta unul dintre tipurile de resurse de calcul ale Microsoft Azure. In mod obisnuit, alegi un VM atunci cand ai nevoie de mai mult control asupra mediului de calcul.

Viziteaza-ne pe www.norsit.ro sau trimite un e-mail la [email protected] cu subiectul „Vreau Azure” si testeaza gratuit Azure timp de 30 de zile.

Ai nevoie de mai multe informatii referitoare la serviciile Norsit? Apeleaza cu incredere la specialistii nostri care te vor indruma sa gasesti cea mai buna solutie dedicata business-ului tau.