Educatie Digitala

Tehnologii interactive educaționale pentru studenții generației Z

Tehnologii-interactive-educationale

Ne face plăcere să vă invităm la workshop-ul Tehnologii interactive educaționale pentru studenții generației Z, organizat de către Quartz Matrix în parteneriat cu MGT Educational în ziua de vineri, 3 iunie, începând cu ora 9.30.

PROGRAMUL WORKSHOP-ULUI


9.30 – Sosirea participanților
9.45 – Teste fulger și interactivitate crescută – Tabla interactivă eInstruction și sistemul de evaluare simultană – Anca TEUTU, Large Account Manager soluții pentru învățământ, Quartz Matrix
10.45 – Coffee break
11.00 – Get in Touch cu studenții generației Z – display-ul interactiv Newline – Dănuț EREMENCO, MGT Educational
12.00 – Sesiune de întrebări și răspunsuri
13.00 – Final workshop

Workshop-ul se adresează cadrelor didactice din învățământul universitar și nu numai. Workshop-ul are ca temă experimentarea procesului de predare cu ajutorul noilor tehnologii, creșterea interactivității în cadrul orelor de curs și facilitarea procesului de învățare. Vă așteptăm astfel la un workshop în cadrul căruia veți interacționa cu noile tehnologii dedicate învățământului și veți explora noi posibilități de utilizare și integrare a acestora în mediul universitar actual. Workshop-ul poate genera idei pentru proiecte educative de anvergură și este o activitate de formare și de diseminare a informațiilor privind noile tehnologii.

Vă rugăm să ne confirmați prezența la acest workshop la adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 0725.117.066.

Locația: Sediul Quartz Matrix, Bd. Carol I nr. 5, Iași