Saas

Migrare la Office 365

Office 365 migrare

Office 365 este un serviciu de tip cloud oferit de Microsoft, disponibil pe baza de subscriptii. Planurile de abonament Office 365 includ Office 365 Business Essentials, Office 365 Business, Office 365 Business Premium, Office 365 ProPlus, Office 365 Enterprise E1, Office 365 Enterprise E3, Office 365 Enterprise E5. Astfel, in functie de planul ales, ai posibilitatea de a instala versiunile 2016 ale Word, Outlook, Excel, Powerpoint si OneNote. Pentru a vizualiza  o  comparatie intre planurile Office 365 si pentru a alege solutia optima pentru afacerea ta, contacteaza-ne.

Pe langa ultimele versiuni de aplicatii lansate, beneficiezi de stocare in cloud OneDrive care iti permite sa pastrezi documentele intr-un singur loc si sa le accesezi de oriunde si de pe orice dispozitiv. De la stocare la lucru colaborativ si videoconferinte, acum poti face totul, oriunde ai fi, indiferent de dispozitivul de pe care se lucreaza. Toate documentele pot fi tinute in Cloud, avand in acelasi timp 1 TB de spatiu de stocare si partajare a fisierelor, precum si acces la serviciul de e-mail bazat pe Exchange, securitatea fiind garantata pentru toate informatiile tale.

Beneficiile Office 365


 • Toti utilizatorii folosesc o singura versiune de Office, avand posibilitatea de a instala oricand ultima versiune lansata;
 • Acces de oriunde la informatiile dorite;
 • Plata lunara sau anuala a abonametului pentru fiecare utilizator;
 • Costuri lunare fixe si usor de estimat;
 • Economie prin eliminarea serverelor proprii;
 • Flexibilitate in administrarea serviciilor;
 • Intotdeauna la indemana – garantie sustinuta financiar a timpului de functionare de 99,9%;
 • Instrumente pentru lucrul in echipa – fisierele fiind stocate online, le poti partaja cu persoane din interiorul sau din afara firmei, de oriunde lucrezi si oricand ai nevoie;
 • Instrumente de comunicare, de la e-mail si IM la retele sociale si conferinte video.

Logo Office 365

Care sunt provocarile in cazul migrarii la Office 365?


1. Mai pot folosi instrumentele Office pe calculator?

Bineinteles! Microsoft nu a mutat totul in cloud. Inca de la primii pasi din configurarea contului de Office 365, se ofera posibilitatea instalarii ultimei versiuni de Office pe dispozitivul dorit. Aceasta optiune este disponibila la anumite planuri de licentiere Office 365.

2. Trebuie sa fac upgrade la sistemul de operare?

Microsoft Office 365 poate fi instalat pe dispozitive (laptop-uri, desktop-uri) care ruleaza pe sistemele de operare Windows7, 8, 8.1 sau 10. De asemenea, se poate instala si pe dispozitive MAC ce ruleaza pe sistemul OS X (minim 10.5.8).

3. Cat de greu este de administrat?

Beneficiind de instructiuni pas cu pas, poti configura utilizatorii cu usurinta si sa incepi sa utilizezi serviciile rapid. Poti accesa de oriunde centrul de administrare, usor de utilizat, pentru a gestiona toate serviciile.

Interfata administrare Office 365

Interfata administrare Office 365

4. Exista posibilitatea realizarii de conferinte?

Skype for Business - Office 365Bineinteles. Pachetul Office 365 include instrumentele necesare de colaborare si videoconferinta pentru a usura munca in echipa si intalnirile online. Prin intermediul functiilor incorporate in Skype for Bussiness, indiferent de locatia in care te afli, exista posibilitatea de videoconferinta, audioconferinta, conferinta web sau mesaje instant.

5. Sunt datele mele in siguranta?

Certificarile internationale ISO 27001 & ISO 27002 confirma respectarea standardelor de securitate si protectie a datelor, a infrastructurii, precum si existenta si respectarea  procedurilor de management a datelor. De asemenea, tranzitul datelor intre dispozitivele utilizatorilor si datacenterele Microsoft este criptat, folosindu-se sesiuni securizate SSl/TLS. Acest lucru se aplica inclusiv clientilor de Skype for Business Online, Outlook sau Outlook Web App.

6. Nu am competentele necesare pentru a realiza migrarea serviciilor in cloud.

Aici te putem ajuta noi! In calitate de partener certificat Microsoft, compania noastra ofera servicii de migrare, instalare si servicii de asistenta, care te vor ajuta sa descoperi adevaratele beneficii ale adoptarii serviciilor cloud. Noi intelegem ca trecerea in cloud poate fi un proces complex. Vom asista organizatia ta in configurarea contului de Office 365 si iti vom oferi un sprijin proactiv pentru departamentul IT atunci cand este necesar.

Servicii Implementare Basic


Office 365 Implementare Basic este solutia cea mai potrivita pentru tine daca:

 • ai o companie noua, aflata la inceput;
 • nu ai date existente care trebuie migrate de pe un server actual de e-mail;
 • ai nevoie de servicii de baza pentru a incepe rapid sa folosesti solutia ta Office 365.

Servicii Implementare Standard


Varianta Office 365 Implementare Standard este cea mai potrivita pentru tine daca:

 • ai date care trebuie migrate in platforma Office 365;
 • serverul de email pe care l-ai folosit pana acum este unul de tip Exchange.

Servicii Implementare Advanced


Varianta Office 365 Implementare Advanced este cea mai potrivita pentru tine daca:

 • ai date care trebuie migrate in platforma Office 365;
 • serverul de e-mail pe care l-ai folosit pana acum este unul de tip POP sau IMAP;
 • te intereseaza configurarea completa a solutiei Office 365, atat pentru PC-uri, cat si pentru dispozitivele mobile (smartphone sau tableta) ale angajatilor tai.

Serviciile de implementare si migrare sunt efectuate in trei etape principale:

 • Consultanta – pentru gasirea solutiilor potrivite nevoii afacerii tale;
 • Planificare atenta a aspectelor esentiale – pentru eliminarea tuturor riscurilor;
 • Migrare fara probleme si in conditii de siguranta maxima – pentru reducerea impactului asupra afacerii tale;
 • Suport si training – dupa finalizarea serviciilor de implementare si migrare.

Avand in vedere toate avantajele Office 365 si serviciile oferite de specialistii Quartz Matrix, mai ramane un singur pas: migrarea in cloud. Mai jos gasesti 2 link-uri de test pe care le-am creat special pentru tine:

Office 365 Business Premium Trial

Testeaza acum!
Office 365 Enterprise E3 Trial

Testeaza acum!

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne.

Related Posts