Afacerile se transformă cu repeziciune pentru a face față schimbărilor din economia globală care trece la nivelul digital. O confirmă datele cuprinse într-un studiu Moor Insights&Strategy, potrivit cărora, între 2006 și 2016, opt dintre cei mai importanți retaileri americani au pierdut în medie 51% din piață, în timp ce numai în 2016 comerțul electronic business to business (B2B) din Statele Unite a generat circa 850 miliarde de dolari. Previziunile pentru acest an (2020) indică o creștere de până la 6,5 trilioane de dolari la nivel mondial.

Este clar că organizațiile trebuie să sufere o transformare digitală care conduce, la rândul ei, la transformarea IT. În acest context, companiile au nevoie de aplicații software și de instrumente pentru a avea acces rapid la date clare, dar și de produse care automatizează implementarea și întreținerea continuă a mediilor de server.

Infrastructurile IT moderne sunt puternice și flexibile, dar și complexe și dificil de gestionat. Portofoliul de gestionare a sistemelor Dell EMC OpenManage ajută la ”îmblânzirea” complexității infrastructurii IT și la gestionarea fără efort a acesteia prin instrumente intuitive care lucrează împreună pentru a furniza procese automatizate, bazate pe politicile clientului.

Utilizatorii sunt asigurați, astfel, că serverele funcționează la performanțe maxime și oferă informațiile de care este nevoie pentru luarea unor decizii importante.

Capacitățile soluțiilor de server management oferite prin Dell EMC OpenManage

Dell EMC a dezvoltat soluții complete de gestionare a sistemelor bazate pe standarde deschise și a integrat console de management care pot efectua o gestionare avansată a infrastructurii IT.

Dell EMC OpenManage propune management IT pentru orice mediu. Produsele oferite administrează serverele Dell EMC PowerEdge în medii virtuale, fizice, locale și la distanță, cu sau fără un agent software de gestionare a sistemelor.

Portofoliul de soluții OpenManage integrează instrumente de automatizare, controler de acces de la distanță și produse ce permit modernizarea centrului de date cu o tehnologie mobilă sigură și controlul consumului de energie al serverului. Acestora li se adaugă interfețe moderne și intuitive care afișează în timp real starea infrastructurii serverului.

Tehnologiile Dell EMC, mai ales automatizarea inteligentă, le permite specialiștilor IT să rezolve probleme asociate implementării, actualizării, monitorizării și întreținerii infrastructurii serverului. Conform unui studiu al International Data Corporation, costul administrării și susținerii unui singur server de peste patru ani este de 46.400 de dolari. Utilizarea unor instrumente Dell EMC de management al ciclului de viață al unui server poate reduce timpul de desfășurare, maximizarea utilizării resurselor și, în final, scade considerabil costurile de gestionare a infrastructurii.

”Trecând la OpenManage Enterprise, acum putem implementa o configurație și actualizări pe 300 de servere cu o persoană într-o jumătate de oră, în timp ce înainte a fost nevoie de o persoană o zi întreagă pentru a actualiza 15 servere.” – Ulrich Fuchs, IT Service Manager, Alice Experiment la CERN.

Companiile de toate dimensiunile pot beneficia de instrumente care automatizează problemele de server management si management IT.

Ce oferă produsele de management IT Dell EMC OpenManage

 

 • Consola intuitivă de gestionare a infrastructurii Dell EMC OpenManage Enterprise reduce timpul și efortul necesare pentru gestionarea implementărilor IT. OpenManage Enterprise este concepută pentru a simplifica managementul infrastructurii IT și permite gestionarea completă a ciclului de viață pentru până la 8.000 de servere.
 • Integrated Dell Remote Access Controller (iDRAC) – Controlerul integrat de acces la distanță Dell (iDRAC) este proiectat pentru gestionarea securizată, local și de la distanță, a serverelor Dell EMC PowerEdge. Este asigurată automatizare scalabilă, management securizat și asistență simplificată.
 • Dell EMC OpenManage Mobile cu realitate augmentată – le oferă experților IT posibilitatea să observe sănătatea infrastructurii hardware cu ajutorul telefoanelor inteligente ori a tabletelor Android sau iOS, ceea ce maximizează timpul de funcționare a echipamentelor. Evenimentele critice pot fi anunțate oriunde și oricând.
 • Dell EMC OpenManage Enterprise Power Manager – permite monitorizarea și setarea puterii serverului în funcție de necesitățile consumului și volumului de muncă – ceea ce duce la reducerea cheltuielilor. Poate fi urmărită și temperatura serverului și se poate acționa de oriunde asupra infrastructurii.
 • Dell EMC OpenManage Embedded Technologies – soluțiile de management încorporate Dell EMC permit controlul automat și inteligent al serverelor, modulelor de stocare și rețea și al mediilor de infrastructură modulare. Este asigurat controlul complet și accesul la fiecare componentă a serverelor.
 • OpenManage Ecosystem of Integrations and API RESTful – Ecosistemul oferă experiență de gestiune completă, prin integrări cu soluții de virtualizare și cloud management.
 • Dell EMC SupportAssist Enterprise – identifică, diagnostichează și rezolvă rapid problemele. Permite detectarea predictivă și remedierea proactivă a problemelor. Prin înlocuirea rutinelor manuale cu suport automat duce la îmbunătățirea productivității.
 • Dell EMC OpenManage Secure Enterprise Key Manager – ajută întreprinderile să își protejeze datele în fața amenințărilor cibernetice. O soluție completă și sigură este realizată o strategie de securitate care protejează afacerea și clienții.
 • Dell OpenManage FlexSelect – oferă managerilor IT instrumentul potrivit pentru sarcina potrivită. Poate fi numită cea mai potrivită unealtă pentru fiecare domeniu IT și permite chiar selectarea nivelului preferat de efort.

Soluțiile Dell EMC OpenManage pentru Server infrastructure management vor fi prezentate și detaliate în cadrul unui eveniment organizat de către Quartz Matrix și Dell Technologies, joi, 5 martie, de la ora 14.00, la hotelul Ramada din Iași.

Participarea este gratuită și se poate face prin înregistrare la link-ul: https://www.eventbrite.com/e/data-management-made-simple-demo-hands-on-dell-quartz-matrix-tickets-96630417179.

Valorile QUARTZ MATRIX

Setul de valori pe care Quartz Matrix îl promovează are la bază integritatea și respectul pentru ceilalți și activitatea lor:

 • Muncim INTENS și EFICIENT, acceptăm provocările și sărbătorim victoriile
 • Avem satisfacția lucrului bine făcut și îndeplinim OBIECTIVELE asumate
 • Răsplătim COMPETENȚA, INOVAȚIA, INIȚIATIVA și ASUMAREA RĂSPUNDERII
 • Rezultatele muncii noastre aduc VALOARE clienților noștri
 • Promovăm CORECTITUDINEA și RESPECTUL pentru clienți, colegi și companie
 • Prețuim și respectăm munca celorlalți și dezvoltăm SPIRITUL DE ECHIPĂ
 • Sprijinim fiecare membru al echipei pentru a PROGRESA profesional
Teotim Andreca

Author Teotim Andreca

More posts by Teotim Andreca

Leave a Reply