NORSIT

Lucrați de acasă? Toate soluțiile necesare pentru remote work, acum disponibile într-un singur loc

Solutii remote work

Lucrul de acasa, evitarea contactului direct cu colaboratorii, partenerii sau clienții, precum și discontinuitățile în aprovizionare. Toate sunt realități pe care cu toții le experimentăm în această perioadă. Am înțeles nevoile clienților noștri și le suntem alături în aceste momente, oferindu-le consultanță gratuită în alegerea soluțiilor care ușurează munca de la distanță, soluții de colaborare și echipamente care asigură protecția împotriva atacurilor cibernetice.

Conexiuni VPN și echipamente cu protecție inclusă

Fiecare angajat al companiei dumneavoastră are propria conexiune acasă. Însă rețeaua este publică, nesigură și total neprotejată. Astfel, conectarea la datele sensibile ale companiei necesită straturi suplimentare de protecție. Vă propunem soluții pentru remote work de la brand-uri de top din domeniu: Cisco, Fortinet, Check Point. Echipamentele necesare în realizarea de conexiuni VPN, protecție completă asupra tuturor dispozitivelor și licențe sunt acum disponibile la prețuri foarte bune: https://qmart.ro/solutii-lucru-de-acasa.

Soluții de colaborare de la distanță pentru echipe

Pentru ca angajații să își ducă la bun sfârșit task-urile pe care le au și să comunice eficient cu echipele din care fac parte, la noi regăsiți soluțiile de colaborare potrivite. Pentru a face comunicarea accesibilă, rapidă și eficientă, va oferim: Microsoft Teams, Cisco Webex și platforma proprie ACCED e-learning – pentru mediul educațional: https://qmart.ro/solutii-lucru-de-acasa.

Consultanță gratuită cu specialiștii IT

Clienții companiei noastre ne-au contactat și ne-au cerut ajutorul pentru a face față acestor momente. Echipa noastră de specialiști IT este disponibilă și oferă servicii de instalare și configurare pentru a asigura lucru de acasă. Soluțiile și echipamentele pot fi livrate rapid, în medie între 3 și 7 zile. Livrarea variază în funcție de termenele de livrare și de infrastructura existentă. Există posibilitatea de a oferi soluții de protecție împotriva amenințărilor cibernetice pentru toate dispozitivele utilizate în lucrul remote: laptop-uri, desktop-uri, telefoane mobile.

Toate aceste soluții pentru remote work, disponibile într-un singur loc: https://qmart.ro/solutii-lucru-de-acasa. Aici puteți vedea detalii despre echipamente si puteți sa ne adresați întrebari. De asemenea, aveți posibilitatea de a cere oferte de soluții personalizate, adaptate la infrastructura existentă în compania dumneavoastră. Așadar, consultanța este gratuită: descrieți-ne problema, cereți o ofertă, iar specialiștii noștri vă oferă soluția potrivită pentru ca toți angajații să lucreze în siguranță de acasă.

Articole similare